16 / 04 / 2024

İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

 İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!

Palmiye Park, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. Ulukent’te inşa edilecek Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı Oyuncu Anne Şermin Çarkacı’nın semineriyle yapıldı.



Oyuncu Anne, annelerin oyun bulmakta tıkandığı anlardaki en büyük kurtarıcısı. Sosyal medyada 700 bine yakın takipçisi olan Şermin Çarkacı, nam-ı diğer Oyuncu Anne çocuklarla birlikte verimli zaman geçirmek için farklı etkinlikler paylaşıyor. Bunun için oyuncağa da çok fazla malzemeye de ihtiyaç yok. 2 kilo bulgurdan 7 farklı oyun türetecek kadar yaratıcı öneriler sunuyor. Kimi zaman lastikli çarşafları birleştirip çocuklarıyla tünel yapıyor, kimi zaman ise kibrit kutusundan telefon üretiyor.  Soğuk bir kış gününde sıvı yağ ve unu karıştırarak elde ettiği kumdan çocuklarına bir plaj ortamı yaratabiliyor. Yere serilen mavi çarşaflar da bir anda denize dönüşüveriyor.  Çarkacı’nın oyun önerilerini paylaştığı Oyuncu Anne dışında Başlarım Şimdi Anneliğe, Ev Yapımı Sihirli Değnek ve çocuklar için kaleme aldığı Çok Hayal Kuran Çocuk isimli üç kitabı daha bulunuyor. Çocuklarla oyun oynamanın onların hayal dünyalarını geliştirmek için önemine değinen Çarkacı, Palmiye Park Fiora’nın tanıtımı için düzenlenen seminerde konuştu. Yaklaşık 3 saat süren seminerde,  “Çocuklar çok hızlı büyüyorlar. Bu günler geri gelmeyecek. Birlikte geçirdiğimiz zamanın tadını çıkaralım” mesajı verdi.  



  İzmir Palmiye Park Fiora tanıtıldı!


Oyun için daha çok alan


İzmir’in en hızlı değerlenen ve gelişen bölgesi Ulukent’te inşa edilen Palmiye Park Fiora, çocuklu ailelerin hoşuna gidecek birçok özellik taşıyor. Bunların arasında en çok öne çıkanlar çocukların vakit geçirebileceği sosyal tesisler ve odalarında oyun oynamaları için daha çok alan ayrılmış olması. Yaklaşık 40 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan Fiora’da sadece 156 daire bulunuyor. 30 bin metrekare yeşil alana sahip Fiora’da kesintisiz bisiklet parkuru ve tırmanma duvarı da çocukları sevindirecek diğer güzel detaylar… Projeyi geliştiren Palmiye Park ortaklarından CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Çocuklar için daha özgür olabilecekleri, daha sağlıklı gelişecekleri, sizin özlemini çektiğiniz çocukluk günlerinizi doyasıya yaşayacakları mekânlar tasarladık. Çocuğumuz dünyaya gözlerini açtığı andan, evden uçmaya hazır olduğu ana kadar değişen, gelişen ama hep yuva kalacak bir proje yaptık” diyor.



Web: http://palmiyepark.com/




Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



EGE Yapı ve CDS Yapı ortak girişimi tarafından izmir'in en hızlı değerlenen ve gelişen bölgesi Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora, İzmir'in en çocuk ve çocuklu aile dostu sitesini yapacak. "Çocuklarınız ekranları ile değil, akranları ile büyüsün" diyerek yola çıkan Palmiye Park Fiora'nm tanıtımı, sosyal medyada 700 bine yakın takipçisi olan ve Oyuncu Anne çocuklarla Oyuncu Anne adıyla tanınan Şermin Çarkacı'nm düzenlediği bir seminerle yapıldı. Etkinlikte velilerle buluşan Çarkacı, çocuklarla oyun oynamanın onların hayal dünyalarmı geliştirmek için önemine değindi. Şermin Çarkacı, yaklaşık 3 saat süren seminerde, "Çocuklar çok hızlı büyüyorlar. Bu günler geri gelmeyecek. Birlikte geçirdiğimiz zamanın tadını çıkaralım" mesajı verdi. DS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan ise Palmiye Park Fiora'nm çocuklu ailelerin hoşuna gidecek birçok özellik taşıdığını söyledi. 




Sabah Egeli



Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


EGE Yapı ve CDS Yapı ortak girişimi tarafından İzmir'in en hızlı değerlenen ve gelişen bölgesi Ulukent'te insa edilen Palmiye Park Flora, İzmir'in en cocuk ve cocuklu aile dostu sitesini yapacak. Etkinlikte velilerle buluşan Carkacı, cocuklarla oyun oynamanın onların hayal dünyalarını geliştirmek için önemine değindi. 


CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan da, "Çocuklar için daha özgür olabilecekleri, daha sağlıklı gelişecekleri, sizin özlemini çektiğiniz çocukluk günlerinizi doyasıya yasayacakları mekânlar tasarladık. Çocuğumuz dünyaya gözlerini açtığı andan, evden uçmaya hazır olduğu ana kadar değişen, gelişen ama hep yuva kalacak bir proje yaptık" diye konuştu. 


Star Ege


Haebr Ege Telgraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı


"Çocuklarınız ekranları ile değil, akranları ile büyüsün' diyerek yola çıkan Palmiye Park Fiora'nın tanıtımı, sosyal medyada 700 bine yakın takipçisi olan ve 'Oyuncu Anne" adıyla tanınan Şermin Çarkacf nın düzenlediği seminerle yapıldı. Velilerle buluşan Çarkacı, çocuklarla oyun oynamanın onların hayal dünyalarını geliştirmek için önemine değindi. 


Ege Telgraf


Geri Dön