10 / 05 / 2024

İzmir Park AVM Eylül ayında kapılarını açacak!

İzmir Park AVM Eylül ayında kapılarını açacak!

İzmirpark AVM Projesi tanıtım toplantısı Best Western Hotel Konak 'ta gerçekleştirildi. İzmirpark AVM Hatay, Şirinyer, Karabağlar, Bozyaka ve Konak'ın kavşak noktasında yeni buluşma adresi olacak




İzmirpark AVM Projesi tanıtım toplantısı Best Western Hotel Konak'ta gerçekleştirildi. Proje Hatay, Şirinyer, Karabağlar, Bozyaka ve Konak'ın kavşak noktasında yeni buluşma adresi olacak


Yaklaşık 100 yıllık ticari geçmişe sahip İzmirli bir şirketler grubu olan Savranoğlu, İzmir'e yeni bir yatırım daha kazandırmanın gururunu yaşıyor. Deri, otelcilik, inşaat, zeytinyağı sektörlerinde Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan grubun ilk alışveriş merkezi yatırımı olan İzmirpark sonbaharda açılıyor. 


Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sina Savranoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sadık Savranoğlu, Genel Müdür Dr. Şükrü Aslanyürek, Proje Yöneticisi Murat Erman, Proje Mimarı Ziya Canbazoğlu ve AVM Müdürü Fulya Doğan Gülsün düzenledikleri toplantı ile projenin lansmanını gerçekleştirdi. 


İzmir için harcamak vizyonumuz


Yatırımlardan doğan kazançlarını yine  İzmir  için harcamayı şirketin vizyonu haline getirmiş olan Savranoğlu'nun gerçekleştirdiği, İzmirpark AVM Projesi'nin yatırım bedeli 47 milyon dolar olarak belirtildi. İzmirpark'ta yaklaşık 450 kişiye istihdam sağlanacak. 


Savranoğlu Ailesi'nin 3. kuşak temsilcisi Abdullah S. Savranoğlu, "İzmirpark zaman, mesafe, sunduğu içerik, fiyat gibi pek çok konuda İzmirlilerin yaşamlarına avantajlar getirecek" dedi. 


Genel Müdür Dr. Şükrü Aslanyürek, İzmirpark'ın herkesin evinin salonu olacağını, insanların evlerinde değillerse İzmirpark'ta olacaklarını kaydetti. Ticarei hedefi bu şekilde açıklanan AVM'nin Müdürü Fulya Doğan Gülsün ise Eşrefpaşa kültürünü Konak Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri projelerle yeniden canlandıracaklarını söyledi. Gülsün, "İzmirpark Kadın Kulübü ile en güzel projelere ve bilinçlendirme çalışmalarına imza atacağız" diye konuştu. 


Yeşil bina sertifikasına uygun tasarlandı


Projenin Mimarı Ziya Canbazoğlu, İzmirpark'ın yeşil bina sertifikası almaya uygun tasarlandığını kaydetti. 32 bin metrekare alanda gerçekleştirilen proje, 300 binden fazla kişinin temel ihtiyaçlarını karşılayacak. 


Savranoğlu Grup Yetkilileri, her zaman ihtiyaçları karşılamaya yönelik yatırımlar yapmayı planladıklarını, bu sebeple Karşıyaka'da Best Western Business Otel projelerinin de eş zamanlı devam ettiğini belirtti. 


Gözlem Gazetesi




Geri Dön