19 / 04 / 2024

İzmir Park AVM hizmete girdi!

İzmir Park AVM hizmete girdi!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park AVM kapılarını açtı. atandaşların büyük ilgi gösterdiği AVM 500 kişiye istihdam sağladı.




İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolara malolan ilk yerel alışveriş merkezi  İzmir  Park AVM kapılarını açtı. atandaşların büyük ilgi gösterdiği AVM 500 kişiye istihdam sağladı. Açılışa Savranoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Savranoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Savranoğlu, kentin ilk yerel AVM'sini kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. AVM'nin toplam 32 bin metrekarelik bir alana kurulduğunu belirten Savranoğlu, "Tamamen kendi özkaynaklarımızla inşa ettiğimiz ilk ve tek yerel AVM olan İzmirpark'ta 500 kişiye iş imkanı sunulacağı gibi, ilk LEED sertifikalı AVM olarak da bir başarıya imza atacak" dedi.


Çevre dostu bina 

Ayda 500 bin ziyaretçiyi hedeflediklerini kaydeden Murat Savranoğlu, "Otopark kapasitemizi 500 araç olarak planladık. Bunlara ek olarak AVM'nin en önemli özelliklerinden biri de çevre dostu yeşil binalarla ilgili standartları belirleyen LEED sertifikası adayı olması. Geniş teras alanıyla ziyaretçilere ferah bir atmosfer sunmayı hedefleyen İzmir Park 400 metrekarelik özel cam çatı tasarımı ile gün ışığının maksimum oranda alışveriş merkezine girmesine olanak veriyor. Bu sayede yüzde 50'ye yakın enerji tasarrufu sağlanacak. İlkbahar ve sonbaharda ise başka hiçbir enerjiye ihtiyacımız olmayacak" dedi.

İzmir Park AVM'nin açılışının ardından karnelerini alan öğrenciler AVM'ye geldi. Çocuklara çikolata ve şekerlemeler dağıtılırken, gün boyu yürüyen kukla, canlı heykel gösterileri, maskot ve palyaço gösterileri sunuldu.



Yeni Asır


Geri Dön