27 / 04 / 2024

İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı!

 İzmir Park ilk ziyaretçilerini ağırladı!

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan İzmir Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi.



Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay’ın birleşme noktasında Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile kurulan  İzmir  Park renkli bir açılışla dün hizmete girdi. Akıllı ve mutlu alışverişin yanı sıra misafirleri için renkli yaşam alanları da sunacak olan İzmir Park’ta 70’in üstünde marka arasında giyim, deri, aksesuar ağırlıklı büyük ve orta boy mağazalar; süpermarket, sinema, oyun ve sağlıklı yaşam merkezleri, kafe ve restoranlar yer alıyor.



RENGARENK AÇILIŞ

İzmir Park, ziyaretçilerine kapılarını birbirinden özel sürprizlerle açtı. Açılışta efsanevi Uçan Hollandalı Gemisi dünya turnesi kapsamında İzmir Park’a geldi. Dünyaca ünlü korsan gemisi alışveriş merkezinde çocukları macera dolu bir yolculuğa çıkardı. Clown Art Sirk Korteji’nin gösterileri ile İzmir Park’da eğlence ve coşku doruğa çıktı. Savranoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Savranoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Sadık Savranoğlu ve Latif Savranoğlu başta olmak üzere üç kuşağın ve davetlilerin kurdele kesimiyle gerçekleşen AVM’nin açılışında, gün boyunca yürüyen kuklalar, canlı heykel gösterileri, maskotlar, palyaçolar ve müzik grupları ziyaretçilere keyifli saatler yaşattı.

Açılıştan önce kurulan Kadın ve Çocuk Kulüpleri ile de fark yaratan İzmir Park, anne ve çocuklara sunacağı özel etkinlikler dışında kadınlara verilecek mesleki eğitimlerle onların iş hayatına kazandırılmasında da önemli bir rol oynayacak. Bölgenin sosyokültürel gelişimine de katkı sağlayacak olan İzmir Park, ayda 500 bin misafir ağırlamayı hedefliyor. İzmir Park’ın en önemli özelliklerinden biri ise çevre dostu yeşil binalarla ilgili standartları belirleyen LEED sertifikası adayı olması.


İzmir 9 Eylül Gazetesi


Geri Dön