28 / 03 / 2024

İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

Firma: İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat

Proje: Park Yaşam Ataşehir

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla inşa edilen proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükseliyor. Proje toplam 52 bin metrekare alana yayılıyor. İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor.



Toplam 859 daire ve 18 adet villadan meydana gelen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon villalar şeklinde dizayn edildi.


Konut alanlarının 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değiştiği projede sosyal alanları içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı sosyal tesis, basketbol sahası,  fitness salonu ve tenis kortları, açık ve kapalı otopark alanları bulunuyor.


İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselen proje lokasyona göre şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüyüş meaafesinde, Kent Hastanesi'ne 200 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projenin inşaat çalışmalarına 2 ay önce başlandı.


İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor; daire seçeneklerine göre fiyatlar artıyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanılan projede ödemelere göre yüzde 25'i peşin alımlarda kalan bedel için banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor.


Adres: Ataşehir Mah. Çiğli/İzmir


Telefon : 444 3 893

Web : http://www.parkyasamatasehir.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön