29 / 03 / 2024

İzmir Park Yaşam Mavişehir'in temeli atıldı!

İzmir Park Yaşam Mavişehir'in temeli atıldı!

İzmir'in çehresini değiştirecek projelerden biri olarak tanımlanan Park Yaşam Mavişehir projesinde temel atıldı. Projeyi Emlak Konut GYO, Türkerler, Durmaz ve İzka isimli şirketlerle birlikte geliştirdi



İzmir'in çehresini değiştirecek projelerden biri olarak tanımlanan Park Yaşam Mavişehir projesinde temel atıldı. Emlak Konut GYO'nun Türkerler, Durmaz ve İzka isimli şirketlerle birlikte geliştirdiği proje 32 bin 104 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 8 bin 792 metrekarelik yeşil alanıyla da dikkat çeken proje içinde yer alan 21 ve 24'er katlı dört blok  ve beşer katlı üç blokta toplam 521 daire satışa sunuldu . 27 ayrı mimari tipte daire seçeneklerinin olduğu projede daireler 1+1den 5+1e kadar geniş bir yelpazede.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentin çehresini değiştirecek bu projeyle İzmirlilere hak ettiği yaşam standartlarını sunacaklarını söyledi. Projeye imza atan firmalardan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker de projenin mali tablosunu 350 milyon TL olarak bildirerek, Bu projede klasik konutların dışına çıkarak daha geniş tasarımlar yaptık. Bu yaklaşım, maliyeti yüzde 50 artırdı dedi.


Geri Dön