26 / 04 / 2024

İzmir Park Yücesoy'da yaşam başladı!

İzmir Park Yücesoy'da yaşam başladı!

İzmir inşaat sektörüne kazandırdığı bilimsel yaklaşımla yaşam alanlan üreten Yücesoy Mühendislik'in Karşıyaka Örnekköy'deki 'aile residence konsepti projesi ev sahipleriyle buluşuyor.



İzmir inşaat sektörüne kazandırdığı bilimsel yaklaşımla yaşam alanlan üreten Yücesoy Mühendislik'in Karşıyaka Örnekköy'deki 'aile residence konsepti projesi ev sahipleriyle buluşuyor. Her ihtiyacı karşılayacak sosyal tesisi, farklı spor olanakları, yiizme havuzu, mükemmel çevre düzeni, sınırsız sosyal alanlar, kaliteli yaşam koşullan ve yüksek güvenlik donanımıyla Park Yücesoy. yaşam standartlarını değiştirdi. Karşıyaka Örnekköy'de "aile residence konsepti" kavramıyla yeni bir tarza imza atan Park Yücesoy, ev sahipleriyle buluşmaya başladı. 


Yüzde 75'i yeşil alan 

Karşıyaka'nın sürekli gelişen bölgelerinden Örnekköy'de inşa edilen Park Yücesoy'un kalite ve lüks yaşamın yeni adresi olarak benimsendiğini kaydeden Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy. ilk etabına Haziran 2012'de başladıkları bu projede 3.etap ile mutlu sona belirlenen hedef ve kalitede ulaşmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti. 


Yücesoy, "Park Yücesoy projesi 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde 7 blok, toplam 170 daireden oluşmaktadır. Arazi'nin yüzde 75'inin yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlandı. Planlanmış alt yapısı ve güvenlik donanımları ile şehrin içinde şehrin yoruculuğundan uzak. çevre yoluna yakın, doğa ile iç içe olunabilecek, yürüyüş parkurları. 2 açık, I kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, sosyal tesisler, spor alanları, kafe, çocuk oyun alanları ve açık otoparkı olan kaliteli bir yaşam projesidir" dedi. Ev alanların tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü. modern, konforlu ve yeni bir yaşamın kapılan Park Yücesoy'da sizler için aralanıyor. 


Gözlem


Geri Dön