18 / 04 / 2024

İzmir Point Bornova projesi 2015'te teslim edilecek!

İzmir Point Bornova projesi 2015'te teslim edilecek!

55 bin metrekare üzerinde 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde banndıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...




Türkiye'nin ilk üstü acılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirliler ile buluşturuyor.  55 bin metrekare üzerinde 170'den fazla kiralanabilir alanı bulanan ve birçok ilki bünyesinde barındıran Point Bornova'da kiralama ve yönetim süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyan ve bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayan proje, İzmir'in en büyük karma yaşam projesi olarak öne çıkıyor. 550 milyon dolarlık yatınm değeri taşıyan, 280 bin metrekare inşaat alanına sahip alışveriş merkezi moda, teknoloji, spor, eğlence ve rezidans konforunu aynı çatı altında buluşturuyor. 200 metre yüksekliğe sahip 50 katlı proje, 2015'in son çeyreğinde İzmirliler ile buluşacak. İzmir'in en önemli yerleşim bölgesi Bornova'da, dönüşümün yeni öncüsü olan proje; konutların yanı sıra yaşam alanlarıyla da dikkat çekiyor. Açık havada vakit geçirmeyi seven İzmirliler için dağ, deniz ve şehir temasıyla tasarlanan projede yer alan alışveriş ve eğlence merkezi, süpermarket, Spa merkezi, İzmirlilerin günlük ihtiyaçlarına cevap verecek. 



Star


Geri Dön