25 / 04 / 2024

İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Rüya Adası'nda kira garantili dükkan satışları başladı. Peki Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk alışveriş merkezi olan İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?




Karabağlar'da Deniz İnşaat imzası ile hayata geçirilen  İzmir  Rüya Adası ne zaman açılacak? 65 dükkanın yer aldığı Rüya Adası Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk eğlence merkezi olma özelliğini taşıyor. Rüya Adası 13 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak?

İzmir Rüya Adası ne zaman açılacak? Rüya Adası kapılarını 9 Eylül 2016'da açıyor. Rüya Adası'nda alanları 35 metrekare ile 75 metrekare arasında değişen kira garantili dükkanlar yer alıyor.


Metrekare birim fiyatının 12 bin TL olarak belirlendiği Rüya Adası İzmir'deki dükkanlar için 10 yıla kadar kira garantisi sunuluyor.


Rüya Adası İzmir'de neler var?

Rüya Adası'nda buz pisti, çocuklara özel kafeler, çikolata deryası, çocuklara özel giyim mağazaları ve yetişkinler için bölümler yer alıyor.


Ege Bölgesi'nin en büyük çocuk alışveriş merkezi olan İzmir Rüya Adası kira garantisi kapsamında her metrekare için 120 TL kira garantisi imkanı sunuluyor.


Rüya Adası AVM nerede?

İzmir Rüya Adası Olimpiyat Evleri'ne ve Novada Outlet'e yakın konumda yükseliyor.


Rüya Adası telefon: 0542 722 16 46 

Web adresi: http://www.ruyaadasi.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön