29 / 03 / 2024

İzmir Sahilevleri Kıyı Projesi'nin 2. etabı Ağustos'ta tamam!

İzmir Sahilevleri Kıyı Projesi'nin 2. etabı Ağustos'ta tamam!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Sahilevleri'nde gerçekleştirilen kıyı düzenlemesi çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.




Yeşil alan düzenlemeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, balıkçı iskeleleri ve ahşap görünümlü gün batımı teraslarıyla Sahilevleri kıyıları yeniyüzüne kavuştu. 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilk etabı Aralık ayında hizmete alınan, ikinci etap çalışmalarında ise sona gelinen bölgedeki çalışmaları inceledi. Bölge sakinlerinden, esnafa kadar herkes, ortaya çıkan görüntüden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere-Sahilevleri kıyı projesi kapsamındaki ikinci etabı Ağustos ayı başlarında tamamlamayı planlıyor.


İzmirlileri daha rahat ve konforlu ortamlarda  denizle buluşturmaya devam eden  İzmir  Büyükşehir Belediyesi,  “İzmirdeniz Kıyı Tasarım” projesinde bugüne kadar Pasaport, Konak Pier - Karataş, Üçkuyular - Göztepe İskele arası ile Bostanlı Deresi ve Bayraklı 1. Etap çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamlamıştı.


İzmir Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön