25 / 04 / 2024

İzmir seçimden sonra kentsel dönüşüm radarına giriyor!

İzmir seçimden sonra kentsel dönüşüm radarına giriyor!

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, öncelikli hedeflerinin İzmir 'de kentsel dönüşümü hayata geçirecek projeyi başlatmak olacağını, bu konuda  gerekirse İzmir için özel bir yasa çıkaracaklarını söyledi



Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti  İzmir  Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, öncelikli hedeflerinin İzmir 'de kentsel dönüşümü hayata geçirecek projeyi başlatmak olacağını, bu konuda gerekirse İzmir için özel bir yasa çıkaracaklarını söyledi.

İzmir 'in, Cumhuriyetin sembol şehri olduğunu ifade eden Yıldırım, 'Cumhuriyetin 100. yılına en iyi şekilde hazırlanma yükümlülüğü var. Biz bu sorumluluk duygusu içerisinde seçim beyannamemizde İzmir 'e çok özel bir önem verdik. İzmir 'in önemli bir kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Artık bunun aciliyet teşkil ettiğini de biliyoruz. Önümüzdeki dönemde en önemli hedeflerimizin başında İzmir 'in kentsel dönüşümünü hayata geçirecek projeyi başlatmak olacak. Gerekirse İzmir 'e özel bir yasa çıkaracağız ” dedi.

İzmir 'in kent merkezinde veya kanatlarında kentsel anlamda herkesi rahatsız eden bir yapının mevcut olduğunu dile getiren Yıldırım, “İçinde 4 milyon insanın yaşadığı bu güzel şehirde bu kadar uçurumun iç içe olması kimsenin hoşuna gitmiyor' diye konuştu.

 


Geri Dön