26 / 04 / 2024

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri oturuma hazır!

İzmir Sedeftepe Vadi Evleri oturuma hazır!

Sedeftepe Vadi Evleri'nde "Bornova'da Al, Bodrum'da Kal" kampanyasıyla ev alanlar, Bodrum İsis Otel'de 3 gece 4 gün ücretsiz konaklayabiliyor.




İzmir'in en önemli yatırım merkezlerinden biri olan Bornova'da yeni yapılan Sedeftepe Vadi Evleri, ev alacaklara cazip bir kampanya sunuyor: "Bornova'da Al, Bodrum'da Kal" kampanyasıyla ev alanlar, bu yaz Bodrum İsis Otel'de ailesiyle 3 gece 4 gün ücretsiz konaklayabiliyor. Bornova Erzene Mahallesi'ne konumlandırılmış olan Sedeflepe Vadi Evleri, tamamı oturmaya hazır toplam 90 daireden oluşuyor. 2 farklı tipte, 3 bloktan oluşan Proje'nin mobilyalı örnek daireleriyle birlikte tüm daireleri de görülebiliyor.


Şehrin ana arterleri, metro, alışveriş merkezlerine ve sanayi bölgelerinin yoğunlukta olduğu Manisa, Kemalpaşa ve Çiğli'ye yakınlığı ile ön plana çıkan Sedeflepe Vadi Evleri, yüksek kaliteli iç donanımı ve geniş yaşam alanları, 7/24 kamera ve güvenlik sistemi, fitness ve spor salonları, hazır ankastre mutfak, site sakinlerine ait özel kartlı giriş gibi olanaklarıyla ile ev alacaklann hayallerini süslüyor. 40 yılı aşkın süredir yurtiçinde ve yurtdışında bir çok otoyol, baraj ve viyadük gibi büyük ölçekli altyapı projelerini gerçekleştiren Özcan Yapı'nm İzmir'de ilk konut projesi olan Sedeftepe Vadi Evleri, dışında İstanbul'da 'Sedeftepe Evleri' .Ayvalık'ta villalar, Özbekistan'da iş merkezleri yaparak sektörde önemli bir konuma geldi. 


Son Dakika 


Geri Dön