16 / 04 / 2024

İzmir Seferihisar'da 4 milyon TL'ye plaj tesisi!

İzmir Seferihisar'da 4 milyon TL'ye plaj tesisi!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir Seferihisar'ın Sığacık mevkiinde bulunan plaj tesisini satışa çıkardı. Söz konusu tesis alanının satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.



TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Seferihisar Belediye Başkanlığından:


İhale Şehri                     :  İzmir

İş Şehri                         :  İzmir

Kurum                           :  Seferihisar Belediye Başkanlığı

İşin Adı/Konusu/Cinsi  :  Taşınmaz mal satılacaktır.

İhale Tarihi& Saati        :  02/12/2015 & 10:30

İhale Usulü:                  :  2886 sayılı Kanunun 36.maddesine göre 2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre 37-43. Maddelerinde belirtilen kapalı zarf usulü

Dosya No:


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


İli: İzmir

İlçesi:Seferihisar

Mahallesi ve Mevkii:Sığacık

Ada:3015

Parsel:3

Yüzölçümü (m2):14.034

Muhammen Bedeli (TL.):4.000.000,00 TL(Dört milyon Türk Lirası )

Açıklama (Varsa):Üzerinde plaj tesisi bulunmaktadır.


 

Satış işlemi KDV kanunun 17/4-r maddesi kapsamında yapılacaktır.

Madde 1. Mülkiyeti Belediyemize ait yukarıda niteliği belirtilen taşınmaz 2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre 37-43. Maddelerinde belirtilen kapalı zarf usulü ile satılacaktır.

Madde 2. İhale kapsamında birlikte taşınmaz malla ilgili tapu ve imar bilgileri aşağıda verilmiştir.

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmaz imar planı sınırları içinde ve 3194 Sayılı İmar Kanunu hükümlerine göre uygulama görmüştür.

İmar Durumu: 3. Derece Arkeolojik Sit alanı içinde olup, 3015 ada 3 parsel 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planında Günübirlik Tesis alanıdır.

Taşınmaz üzerinde: 01/08/1987 tarihinde başlayan Niyazoğlu Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Anonim Şirketi lehine 40 yıllık kira sözleşme tescilli. Muhammen bedel taşınmazın çıplak mülkiyetine ilişkin olup; üzerindeki tesisi kapsamamaktadır. Satış, taşınmaz üzerindeki kira akdi ile yükümlü olarak yapılacaktır.

2 - İhale yukarıda belirtilen gün ve saatte Seferihisar Belediyesi Belediye Başkanlığı Encümen huzurunda yapılacaktır. Komisyon gerekçesini kararda belirtmek üzere ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

3 - İhale şartnamesi ile ihaleye ait diğer evraklar Seferihisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde görülebilir.

4 - Postayla yapılacak başvurular için adresimiz Seferihisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Camikebir Mahallesi 52/1 Sok. No. 14 Seferihisar/İZMİR

5 - Telgraf veya faksla yapılacak müracaatla ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

6 - SON TEKLİFLER İHALEDE HAZIR BULUNAN İSTEKLİLERDEN alınacağı için isteklilerin ihalede hazır bulunmaları gerekmektedir.

7 - İhaleye katılabilmek için;

2886 sayılı Kanunun 36. maddesine göre usulüne göre hazırlanmış,

a) Dış Zarf

b) İç Zarf

c) Teklif Mektubu (Şartname ekinde Belediyece verilecek örneğe uygun)

d) Kanuni ikametgah sahibi olmak (İkametgah ilmuhabiri/yerleşim yeri belgesi/adres beyanı)

e) Nüfus sureti (gerçek kişiler için)

f) Geçici teminat muhammen bedelin %3 ü oranında olup 120.000,00 TL (yüz yirmi bin Türk Lirasıdır.)

g) Şartname alındı makbuzu

h) Başkası adına ihaleye katılacaklar için usulüne uygun olarak düzenlenmiş noter tasdikli vekaletname

ı) Tüzel Kişiler ihaleye katılacaksa, Ticaret ve Sanayi Odasından veya ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasından kayıtlı olduğunu gösteren ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge

i) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi

j) Tüzel kişi olması halinde, İlgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevleri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

k) Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi.

8 - Şartname bedeli 500 TL (beş yüz lira).

9 - İsteklilerin ihaleye katılabilmek için belirtilen belgeler ile belediyeden temin edecekleri şartname ve şartname bedel makbuzu ile birlikte ihale dosyalarını 02/12/2015 tarih ve saat:10.30’a kadar Seferihisar belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri zorunludur.

İlan olunur.










Geri Dön