19 / 04 / 2024

İzmir Smyrnapark, akıllı ev konsepti ile hayata geçiyor!

İzmir Smyrnapark, akıllı ev konsepti ile hayata geçiyor!

İdea Yapı, değişimin, yeniliğin ve yepyeni zevklerin yaratıcısı olarak İzmir'deki en özgün, en özel projelerden birini yaşama geçirdi. Smyrna Park, “eve dönmek güzeldir” hissini sürekli yaşatmayı amaç



Yenikale Evleri; sanayinin olmadığı, İzmir'in sayfiyesiyle birleşme noktasında, en gözde ve hızlı gelişen bölgesi Narlıdere'de inşa ediliyor. Yakın çevresindeki hastaneler, oteller ve eğitim kurumlarına paralel, havalimanına sadece 15 dakika, Çeşme, Urla gibi tatil beldelerine 1 saatten az mesafedeki Yenikale Evleri, Narlıdere'de öncü bir yaşam alanı olarak yükseliyor.  

Rahat, konforlu ve kaliteli bir yaşam için her detayın düşünüldüğü Narlıdere Yenikale Evleri'nin ilk etabı olan Palma Residence sahipleriyle buluştu. Palma Residence'da ayrıcalıklı bir yaşam başladı ve hemen ardından projenin ikinci çok özel etabı Smyrna Park'ta her malzeme özenle seçilerek çalışmalar hızlandırıldı.

Lâl ve Safir konseptleriyle farklı zevkler için farklı çizgide alternatifler yaratan Smyrna Park, “eve dönmek güzeldir” hissini sürekli yaşatmayı amaçlıyor. Brüt alanı 320, 360, 380 m2 daireler, depreme dayanıklı radye temel sistemi, ses duvarı, akıllı ev otomasyonu ve güvenlik sistemleri, jeotermal enerji kaynaklı yerden ısıtma, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kreş, fitness center, gaz-yangın algılama ve ihbar sistemleri, merkezi elektrik süpürgesi altyapısı, özel tasarımlı İtalyan mutfak, ankastre ve inoks ürünler, birinci sınıf malzemeden özel tasarımlı banyo, tam otomatik asansör gibi üstün özellikler sitenin yapısal gücünü kanıtlıyor.
 
0232 239 55 00

http://www.ideayapi.com/main.aspx

 


Geri Dön