26 / 04 / 2024

İzmir SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'den başlıyor!

İzmir SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'den başlıyor!

SN Park Plus projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Nurem İnşaat A.Ş, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa'da gerçekleştirdikleri SN Park Plus projesini kısa süre için lansman fiyatları ile satışa sundu.



SN Life ve SN Park Aliağa projelerinin ardından SN Park Plus projesinin de lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Fabrika, toplu konut ve rezidans başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat A.Ş, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa'da gerçekleştirdikleri SN Park Plus projesini kısa süre için lansman fiyatları ile satışa sundu. Aliağa'da önemli yatırımlar gerçekleştiren grup ilk aşamada 141 konutluk SN Life projesini ardından SN Park projesini satışa sundu. 


Kazandıran proje

Kısa sürede tamamı satılan konutların ardından SN Park Plus projesini satışa sunduklarını söyleyen Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, "Konutlarımız henüz teslim edilmeden çok iyi prim yaptı. SN Park Plus projesi de diğer projeler gibi yenilikçi, benzersiz ve çok kullanışlı. 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğumuz SN Park Plus konutlarına talep oldukça fazla" diye konuştu. Projeye yatırılan paranın, kira karşılığı olarak 10 yıl içerisinde geri dönüşümünün sağlandığını belirten ve Sürmeli GmG Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sürmeli ise, "Bu projede diğerleri gibi sadece konut sahibi yapmıyor, aynı zamanda kazandırıyor" dedi.


Yeni proje yolda

Aliağa'nın yapımı devam eden Çandarlı Limanı'na yakınlığı nedeniyle öneminin daha da arttığını, bu sebeple SN Proje grubu olarak Aliağa'da yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini vurgulayan Sürmeli, "Aliağa'da konut ihtiyacına yönelik prestijli bir projeye daha başlıyoruz. İlçede daha önce 500 konut inşa ettik. Bu yeni projemiz de 1+1, 2+1 ve dublex daireleriyle konut ihtiyacını büyük oranda karşılayacak. Projeyi etaplar halinde 12 ayda tamamlayacağız" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön