28 / 03 / 2024

İzmir Tarih Projesi için 2 milyon liralık ödenek ayrıldı!

İzmir Tarih Projesi için 2 milyon liralık ödenek ayrıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı bütçesinde İzmir'de alışverişin kalbi konumundaki Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve çevresini yenilemeye yönelik "İzmir Tarih Projesi" için 2 milyon liralık ödenek ayırdı.




İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı bütçesinde İzmir'de alışverişin kalbi konumundaki Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve çevresini yenilemeye yönelik "İzmir Tarih Projesi" için 2 milyon liralık ödenek ayırdı. AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Kemeraltı esnafı kan ağlıyor. İnşallah bu önümüzdeki dönemde Kemeraltı için bir şeyler yapılır, yoksa Kemeraltı diye bir yer kalmayacak" dedi. 


İzmir Tarih Projesi'nin ortaya çıktığından beri, "yılan hikayesine" döndüğünü, sürekli proje için bütçe ayrılmasına karşın yapılan bir iş olmadığını söyleyen Doğan, "Bütçe var ama çivi çakan yok. Kemeraltı gibi İzmir'de yerli yabancı turistin çekim merkezi olan bir yerin bu halde olmasından Sayın Kocaoğlu hiç mi rahatsızlık duymuyor? 'İzmir Tarih' diye övünüyorlar ancak İzmir'in tarihini yok ediyorlar. Kocaoğlu'nun, gökdelenler bölgesindeki yatırımcıya gösterdiği ilginin birazını da Kemeraltı esnafına göstermesini istiyoruz" diye konuştu. 


İzmir'de 2019 seçimlerine kadar tüm meclis üyelerinin aktif olarak sahada İzmirlilere, Büyükşehir'in hizmetteki eksikliklerini anlatacaklarını belirten Doğan, "AK Partili meclis üyeleri olarak bir sonraki seçime kadar sahada yarın sanki seçim varmış gibi çalışacağız. İzmirlilere belediyenin eksikliklerini anlatacağız.  İzmir  bu beceriksiz yönetim anlayışını haketmiyor. Biz de Meclis üyelerimiz ilçe başkanlarımız Kadın ve Gençlik Kollarımızla koordinasyonlu bir şekilde çalışarak kapı kapı dolaşıp her İzmirliye ulaşacak, AK Parti'yi ve İzmirli belediyelerin eksikliklerinden bahsedeceğiz" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön