29 / 03 / 2024

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.



TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'a yaptığı ziyarette İzmir'in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirterek, "Bu nedenle her zaman  İzmir  turizminin geliştirilmesi için yapılan çalışmalara destek veriyoruz. Bu yıl yeni fuar alanında düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Fuarı'na büyük önem veriyoruz. 

TÜRSAB olarak turizm fuarına özel projelerimiz var. Travel Turkey'e katılımın daha yüksek olması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaptık" dedi. 


TRAVEL TURKEY'DE GASTRONOMİ DE OLACAK 

Demirtaş ise, "Daha çok profesyonel ziyaretçi gelmeli, davul zurnalı stantlar ile profesyoneller birbirinden ayrılmalı. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile TÜRSAB'ın bu konudaki işbirliğine biz de destek vereceğiz. Bu işbirliği, Travel Turkey'in seviyesini yükseltecektir. Travel Turkey 2015 Fuarı'nda özellikle gastronomi turizminin ön plana çıkması ve benzer uluslararası fuarlarda olduğu gibi gastronomi ile ilgili eş zamanlı bir kongreye yer verilmesi uygun olacaktır. Gastronomi turizmine yönelik bir kongre bu anlamda uygun olabilir" diye konuştu 

Tünaydın


Geri Dön