04 / 05 / 2024

İzmir Tire'deki dereler temizlendi!

İzmir Tire'deki dereler temizlendi!

Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda sıra derelere geldi. İZSU Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü yetkilileri de çalışmaları denetledi.



İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi, yol yapım, genişletme, tamir onarım, bakım, asfaltlama, bordür ve kaldırım çalışmalarından sonra şimdi de ilçe sınırları içerisinde dereler için çalışma başlattı. 


Derelerde Tire Belediyesi ile koordineli olarak tarama çalışması, temizlik, bakım ve suyun önünü açma çalışmaları sürdürülürken, İZSU Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü yetkilileri de çalışmaları denetledi. 


Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Dış İlişkiler Koordinatörü Nabi Atakav, Muhtarlıklar Müdürü Fikret Bük ve İZSU Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürü Fatma Mesutgil çalışmaları bizzat yerinde takip ettiler. 


İlçe merkezi başta olmak üzere, Beylerderesi,  TOKİ  Deresi, Derekahve'nin Havuzları ve Şelaleleri; ayrıca Karateke, Hasançavuşlar, Ayaklıkırı, Işıklar, Sarılar £ibi mahallelerde çalışmalarını tamamlayan İZSU Dereler Bakım ve Körfez Tarama Şube Müdürlüğü ekipleri Çoban köy, Yenişehir ve Mahmutlar Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. 


Küçük Menderes Gazetesi


Geri Dön