18 / 04 / 2024

İzmir Torbalı Park Flora 2 projesi için start verildi!

İzmir Torbalı Park Flora 2 projesi için start verildi!

132 dairelik 1 projesini tamamlayan Yeni Ümit İnşaat, Torbalı Mahallesi'nde 127 oluşan, 30 milyon liralık Park Flora 2 projesi için düğmeye bastı.



Gelişen ve cazibe merkezi olan Torbalı Mahallesi'nde son aylarda yükselen lüks konutlar dikkat çekiyor. Bölgeye en büyük yatırımlardan birini yapan Yeni Ümit İnşaat, Park Flora projesiyle, prestij projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Daha önce, Kız Meslek Lisesi karşısında 10 dönümlük alanda inşa edilen 132 daireden oluşan büyük bir projeyi tamamlayan Yeni Ümit İnşaat, Park Flora 2 içinde start verdi. Yine Torbalı Mahallesi'nde yer alan proje 127 daire ve 20 dükkandan oluşuyor. 30 milyon liraya mal olacak olan dev proje. 3 yılda tamamlanacak. Çiçekler ve ağaçlarla bezeli olacak olan bu proje, bölgenin de en önemli yaşam alanı olacak. Şehrin içinde ama gürültüsünden uzak, doğayla iç içe olan yaşam alanı 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. 


PRESTİJ PROJESİ: PARK FLORA 2 

Nüfusu 155 bine dayanan Torbalı'da, parlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü, dur durak bilmiyor. Birbirinden önemli müteahhit firmaların imza attığı projeler ile ilçenin çehresi de değişiyor. 2008 yılında Mahmut Kızıltoprak tarafından kurulan Yeni Ümit İnşaat'ta gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. 7 yıl önce faaliyetlerine başlayan firma, kısa sürede adından söz ettirmeye başladı. Şuana kadar 30 farklı projeye imza atan Yeni Ümit İnşaat, prestij projesi olan Park Flora da ikinci etap çalışmalarına başladı. İlk projesini Torbalı Mahallesi Kız Meslek Lisesi karşısında gerçekleştiren firma, şimdi de 2. projesini Torbalı Mahallesi Metropolis Caddesi üzeri yeni Ticaret Odası binası yanında inşa ediyor. Temeli geçtiğimiz günlerde atılan Park Flora 2 özellikle peyzaj çalışması ile dikkat çekecek. 


2018 DE TAMAMLANACAK 

Torbalı Mahallesi Metropolis Bulvarı üzerindeki 6.5 dönümlük alanda inşa edilen yeni konutlar, aynı zamanda Torbalı'nın da en büyük projelerinden biri. 110 ile 152 metrekare arasındaki büyüklüklere sahip olan daireler, ev sahibi olmak isteyenler için seçenek oluşturuyor. Güvenlik sistemlerinin had safhada olacağı 127 dairelik projede aynı zamanda da 20 tane dükkan bulunuyor. Peyzaj çalışması kapsamında, yüzlerce çeşit çiçek ve ağacın dikileceği alan adeta yeşillere bürünecek. 4 farklı bloktan oluşacak olan sitede büyük bir süs havuzu da yer alacak. 1 hafta önce başlayan 30 milyon liralık projenin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor. Torbalı'nın en büyük projelerinden olan Park Flora 2. tamamlandığında sadece ilçede değil İzmir'in en gözde konutlarından biri olacak. 


ZEYTİN VE NAR BAHÇELİ 

Proje kapsamında yaşam alanında yok yok. Ticaret Odası, 250 yataklı devlet hastanesi. Adliye Sarayı ve KİPA AVM'ye kısa mesafede bulunan Park Flora 2. İZBAN'a da 10 dakika yürüme uzaklığında. Proje hakkında bilgi veren Mahmut Kızıltoprak: "Projemiz kapsamında nar ve zeytin bahçeleri oluşturacağız. Çocuk parkları kamelyalar, yürüyüş yollan ve otopark da projemizde yer alıyor. Özel güvenliğin yer aldığı site 24 saat güvenlik kamerası ile korunacak. Yapımda, tasarım ödüllü malzemeler kullanılacak" şeklinde konuştu. Çiçekler ve ağaçlarla bezeli olacak olan bu proje, bölgenin de en önemli yaşam alanı olacak. Şehrin içinde ama gürültüsünden uzak, doğayla iç içe olan yaşam alanı 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor 


Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön