24 / 04 / 2024

İzmir Torbalı'daki Türkmenköy Konağı'nın temeli atıldı!

İzmir Torbalı'daki Türkmenköy Konağı'nın temeli atıldı!

Torbalı Belediyesi, Türkmenköy Konağı'nın temelini törenle attı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'da yatırım rüzgarı dört koldan devam ediyor" dedi.




Torbalı Belediyesi, Türkmenköy Konağı'nın temelini törenle attı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'da yatırım rüzgarı dört koldan devam ediyor" dedi. Her hafta yeni temel atma törenine ve farklı açılışlara ev sahipliği yaptıklarını belirten Görmez, "Torbalı dört koldan yatırım alıyor, devletimiz, özel sektörümüz, belediyemiz ilçeyi şantiye alanına çevirmiş durumda. İZBAN ulaşım ağı, Adnan Menderes Hava Alanı, çevre yolu ile ilçedeki yatırım, büyüme iklimi, yetişmiş insan gücü Torbalı'yı bir anda Ege'nin yıldızı yaptı. Belediye olarak biz de elimizi hızlı tutmak zorundayız. Bu yatırım, büyüme ve kentleşme rüzgarıyla çevre il ve ilçeleri de motive ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.


Her mahalleye bir konak


Torbalı Belediyesi'nin "her mahalleye bir konak" projesi, çok amaçlı sosyal aktivite alanlarını içeriyor. Köy konaklarında sahip oldukları alan durumuna göre, yazlık, kışlık düğün salonları, muhtarlık binası, farklı kurslar ile diğer sosyal, kültürel aktiviteler için alanlar bulunuyor.


Yeni Asır


Geri Dön