19 / 03 / 2024

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

İzmir Trio Sky satışa çıktı!

Firma: Mevaport - Fimar Holding

Proje: Trio Sky,

Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky projesi toplamda 114 adet daireden meydana geliyor. Mevaport Trio Sky satışa çıktı.



Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile yapımına başlanan Trio Sky projesinin lansmanı Wyndham Grand  İzmir  Özdilek'te gerçekleştirildi. Yeşilova'da hayata geçirilecek olan Trio Sky'ın 22 kat ve 114 daireden oluşacağını belirten Mevaport A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Hazırbulan, projeyi 2 yılda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 25 yıl boyunca birbirinden başarılı projelerle İzmir'e katkı sağladıklarını ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tuttuklarını belirten Hazırbulan, "Kaliteli konutlar sunmanın yanısıra istihdam oluşturmayı da kendimize görev edindik. Bugün tüm bunların haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da müşterilerimizin desteğiyle hep bir adım önde olacağız" dedi.


FARK YARATACAK


Katılımcılara özel yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu lansman toplantısında, projenin detayları Mevaport A.Ş. Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan tarafından anlatıldı. Trio Sky'ın modern mimarisiyle fark yaratacağını vurgulayan Hazırbulan sözlerini şöyle sürdürdü: "Trio Sky projemiz için en doğru lokasyon olan Yeşilova'yı tercih ettik. Projemiz Kamil Tunca'ya, Point Bornova'ya, Otogar'a komşu olup, Forum Bornova, Stadyum, Halkapınar Metro istasyonu gibi merkezlere yakınlığıyla da ön planda. Deprem güvenliği son derece yüksek olacak. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı projede 2 katlı otopark ve spor alanları da bulunacak."


YENİ PROJELERİN TEMELİNİ ATACAĞIZ


Yoğun katılımın olduğu gecede Trio Sky'ın yanısıra satışta olan ve 2018 yılında başlamayı planladıkları projelerle ilgili bilgi veren Zekeriya Hazırbulan, "52 ofisin yer aldığı Meva Plaza, 6 çok özel villanın yer aldığı Q Life ve Meva Kent projelerinde satışlarımız sürüyor. Ayrıca 2018 Mayıs ayında bitecek Çamdibi Life, Altındağ Prestij konutları ve Trio Life projelerinin de satışları devam ediyor. Çamdibi Konutları 2 ve Meva Sanat projelerimizin temelini de 2018 yılında atacağız" dedi.


Web: www.mevaport.com/proje-detay/1037/mevaport-trio_sky.aspx




projeye sor



Geri Dön