26 / 04 / 2024

İzmir Turizm ödülleri sahiplerini buldu!

İzmir Turizm ödülleri sahiplerini buldu!

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.



Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayın'da yapıldı. Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz. "İzmit'in tarihi, kültürü iklimi, doğası, termal potansiyeli, sağlık kuruluşları, kongıe, fuar organizasyonu alternatifleri ve turiste sunacağı tüm de değerleriyle  İzmir  hak ettiği değeri alacaktır" dedi. ETİK Başkanı Mehmet İşler ise Turizm sektörü olarak her yıl 25 milyar dolarlık sirkülasyon sağlıyoruz" derken. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Turizm Haftası, turizm sezonu değil. Türkiye'de 365 gün turizm yapıldığın görmek istediğini söyledi. Ulusoy. ülkemizin değerlerine sahip çıkılması gerektiğini, kıyıların betonlaşmaya karşı korunması çağrısında bulundu. 


KİMLERE VERİLDİ 

Turizm Profesyoneli dalında Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli Genel Müdürü Funda Çam. Konaklama Tesisi (Resoıt Otel) Boyalık Beach Hotel Spa Çeşme, Konaklama Tesisi (Ş^lıir Oteli) Hilton Izmir. Profesyonel Turist Rehberi dalında Konstantino Reggio, Sağlık Turizmine  Katkı Ödülü Medikalpark Hastaneler Grubu, Seyahat Acentasıdalında ltaltur Turizm, Tur Operatörü dalında Turkuaz Turizm, Şef Aşçı Nejdet Polat, Yeme Içme Eğlence Tesisi Beğendik Abi Lokantası, Onur Odulü Zuhal Yorgarıcıoglu. Özel Odul İse Aşçı Nevzat Pekel'e verildi.


Hürriyet Ege


Geri Dön