29 / 03 / 2024

İzmir Turkuaz Evleri projesinde yaşam başlıyor!

İzmir Turkuaz Evleri projesinde yaşam başlıyor!

Alfa Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği ilk proje olan ve toplam 23 tane lüks villadan oluşan Turkuaz Evleri'nde yaşam başladı. Villalar 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



Sasalı'da büyük bir özen ve planlamayla birlikte "Müstakil bir hayat" sloganı ile yapılan lüks villalardan 13 tanesi satılırken, geriye kalan 10 villa ise şanslı sahiplerini bekliyor. Şehir merkezi ve çevre yollarına yakınlığıyla dikkat çeken Turkuaz Evleri, şehir stresinden uzak, huzurlu ve keyifli bir yaşam sürmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 

Alfa Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği ilk proje olan ve toplam 23 tane lüks villadan oluşan Turkuaz Evleri'nde yaşam başladı. 


HER TÜRLÜ KONFOR VAR 

Kalan son 10 villa şanslı sahiplerini bekliyor. Toplam 16 bin metrekarelik alan üzerinde konulandırılan evlerde, 4+1 ile 5+1 olmak üzere tüm villaların 340 metrekare büyüklüğü bulunuyor. 

Lüks ve ayrıcalıklı bir hayat için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Turkuaz Evleri'ndeki villalar, 1 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Evlerin tavan yüksekliğinden kullanılan malzemelere, sosyal donatı alanlarından güvenlik önlemlerine kadar her detayın büyük bir incelikle düşünüldüğü Turkuaz Evleri'nde, her eve kendine özel saunalar yer alıyor. 

12 bin metrekarelik eşsiz peyzaj alanları tasarlanırken, 500 metrekarelik yüzme havuzu da dikkat çekiyor. Proje kapsamında yer altına sinema ve oyun salonları hazırlanırken, kameralı sistem ve özel güvenlik ile günün her saniyesinde koruma altında tutuluyor. 


SIRA DIŞI ÖZELLİKLER 

Alfa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Beycan Kinaş, Turkuaz'ın ilk projeleri olduğunu ve kendileri için referans teşkil edeceğinin bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Projelerini, ticari kaygılardan uzak bir anlayışla hayata geçirdiklerini dile getiren Kinaş, "Projemizde sıra dışı pek çok özellik olmakla birlikte fark yarattığını düşündüğümüz noktalar da var. Evlerin girişlerinde ilk kat holleri ve salon galerilerinde 9.5 metrelik sıra dışı bir tavan yüksekliği mevcut. Bina üst örtüsü olarak betonarme plak kullanılmayarak, direkt çatı örtüsü ile binanın bitişi sağlandı. Bu sayede, İzmir'in birinci derece deprem kuşağında olduğu gerçeği de düşünülerek, her türlü riski en aza indirecek şekilde yapının hafiflemesi sağlandı. Tüm villalara ısı pompası ile yerden ısıtma ve serinletme sistemleri kuruldu, özetle Turkuaz Evleri'nde oturanların güvenlik ve konforu için gereken her şeyi yaptık" dedi. Sınırlı sayıdaki müşterilerine, yaşayacakları villayı dizayn etme imkanını da sağladıklarını söyleyen Kinaş, "Bu müşterilerimiz, tüm oda ve banyolarda kullanılacak malzemeleri kendileri seçebilir ve istedikleri tarzı kendileri belirleyebilirler" dedi. 


HaberTürk Egeli



Geri Dön