26 / 04 / 2024

İzmir Ulupark Evleri'nin üçte biri temeldeyken satıldı!

İzmir Ulupark Evleri'nin üçte biri temeldeyken satıldı!

Topuz Yapı tarafından İzmir Ulukent bölgesinde yükselen Ulupark Evleri'nin üçte biri temel aşamasındayken satıldı. İzmir Ulupark Evleri'nde 0,77 faiz ile 120 aya kadar ödemeler yapılıyor...




Ulukent'teki Ulupark Evleri, yüzde 0.77'lik kredi imkanıyla ilgi odağı oldu İZMİR ve Ege Bölgesi'nde prestijli projelere imza atan Topuz Yapı'nın, Ulukent'te yaptığı Ulupark Evleri, temel aşamasında yüzde 30'luk satış grafiğiyle büyük başarı yakaladı. 


Topuz Yapı Proje Müdürü Hilmi Tarhan Köker, Ulupark Evleri'nin hem kente ve eğitim kurumlarına yakınlığı hem doğayla iç içe konumuyla İzmirlilerin beğenisini topladığını söyledi, "Projenin kaba inşaatını 2 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. Yüzde otuzu daha temeldeyken satıldı. Gösterilen ilgi, projenin doğru lokasyonda, doğru fiyatla sunulduğunu bir kez daha kanıtladı" dedi. 


Köker, 120 ay için anlaşmalı bankalardan sağlanan yüzde 0,77'lik faiz oranının projeden ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat yarattığını söyledi, şu bilgileri verdi: "Ulupark Evleri, yer altı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, geniş yeşil ve sosyal alanlar ve çocuk oyun parkıyla, hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılabilecek yapıda tasarlandı. Isı ve ses yalıtımına özel önem verildi. 


Binalar 3 ve 4 katlı tasarlanarak depreme dayanıklılığı daha da artırıldı. 


Her evde ebeveyn banyosu, soyunma odası, kiler, ankastre mutfak, doğalgaz uyumlu kalorifer sistemi yer alıyor. Her ailenin bir adet yer altı otoparkı olacak. Böylece hiçbir ailenin otopark problemi olmayacak. Böylelikle, hem site içinde görüntü kirliliği önlenecek, hem de toplam 10 bin 800 metrekarelik yeşil alan site sakinlerinin kullanımına sunulacak. Ulupark Evleri önümüzdeki yılın sonunda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek." Çanakkale yolu üzerinde, İzban Ulukent durağı'na 500 metre ve Gelişim Koleji'ne 150 metre mesafede inşa edilen Ulupark Evleri, 18 bin metrekare alan üzerinde 14 blokta 3'er ve 4'er katlı toplam 175 konuttan oluşuyor. 


Ödeme koşulları 2+1'de 110 ile 118 metrekare ile 3+1'de 130 ile 170 metrekare aralığında değişen büyüklüklerdeki Ulupark Evleri'nin kent merkezinin yoğunluğundan bunalan aileler için bulunmaz fırsat yarattığını söyleyen Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, anlaşmalı bankalarla 120 ay için 0,77 faiz oranına sabitlenen cazip ödeme olanakları sağladıklarını ve fiyatların da 180 bin liradan başladığını, ayrıntılı bilginin 324 02 05 ve 324 02 42 numaralı telefonlarından alınabileceğini söyledi. 


Sabah


Geri Dön