24 / 04 / 2024

İzmir Üniversitesi'nin iç mimarlık öğrencileri projelerini tanıttı!

İzmir Üniversitesi'nin iç mimarlık öğrencileri projelerini tanıttı!

İZMİR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Sektörel Buluşma Günü"nde projelerini tanıttı.




İZMİR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası  İzmir  Şubesi tarafından sektör, iç mimarlar ve üniversiteler arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacı ile gerçekleştirilen "Sektörel Buluşma Günü"nde projelerini tanıtma imkânı buldu.


TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Sektörel Buluşma Günü, Bornova’da bulunan Edward Whittall Köşkü'nde yapıldı. Sektördeki firmalar, iç mimarlar ve üniversiteler arasındaki bağı güçlendirmek ve mesleki birliği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri de katıldı. Oda başkanları, 34 firma, 400 iç mimar ve mimarın bir araya geldiği etkinlikte, İzmir Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı 20 proje ve iki mobilya da sergilendi.

İşbirlikleri, yeni projeler ve geleceğe yönelik yatırımların konuşulduğu buluşmaya katılan öğrenciler, etkinlik sayesinde sektörle tanışma ve farklı fikirler edinebilme fırsatı bulduklarını söyledi.


Hürriyet



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İzmir üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 'Sektörel Buluşma Günü'ne katıldı. Öğrenciler; sektör, iç mimarlar ve üniversiteler arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek amacıyla gerçekleşen etkinlikte, projelerini tanıtma imkanı buldu. 


Posta Ege


Geri Dön