26 / 04 / 2024

İzmir Urla'da 8.1 milyon TL'ye icradan tavuk çiftliği!

İzmir Urla'da 8.1 milyon TL'ye icradan tavuk çiftliği!

T.C. Urla İcra Müdürlüğü, İzmir ili Urla ilçesi Rüstem Mahallesinde bulunan 10.749,82 metrekare arsa ve üzerindeki tavuk kümeslerini toplam 8 milyon 119 bin 682 TL'den satışa çıkardı. Satış, 24 Ocak 2012 Pazartesi günü 15:00-15:10 saatleri arasında yapıla



Verilen ilan şöyle;

T.C. URLA İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2011 / 23 TALİMAT Ömek No : 27

Tapu Kavdı: izmir ili Urla ilçesi Rüstem Mahallesi Cilt/Sayfa No:11/993,Ada/Parsel No:2229/3,Yüzölçüm: 10,749,82 m2, Ana Taş. Nitelik:ARSA Vasıflı borçlu şirket hissesi 71 /150'dir.

Hali Hazır Durumu : Taşınmaz Belediye ve altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır.Urla merkeze 4 Km uzaklıktadır. Çevresindew tarlalar bulunmaktadır.Yeni planlanan Sanayi bölgesindedir.Söz konusu taşınmaz üzerinde bulunan iki adet kümesten her biri 120.000 tavuk kapasitelidir.523 m2 lik ambalaj ve depolama tesisi bulunduğu .ayrıca 4 m2 lik müştemilat(depo) bulunduğu ve bir adet 12 m2 lik trafo binası bulunduğu belirilenmiştir.Ambalaj ve depolama tesisinin yığma malzemeden yapıldığı ,tavuk kümesinin ise aliminyum Sandiviç panel kaplamalı ve 6,00 metre yüksekliğinde oluğu belirtilmiştir. 1 adet de zeytin ağacı; (30-50 yaş) bulunmaktadır.Ayrıca taşınmaz üzerinde bir adet çalışır durumda kuyu bulunmaktadır,

İmar Durumu: izmir ili Urla ilçesi Ristem Mahallesi tapunun 2229 ada 3 no'lu parseli 1/1000 ölçekli Mevzii imar planı içinde Küçük Sanayi ve Depolama Tesisi olarak planlıdır. Bu alanlarda inşaat eösali 0.50,hmaks=8,50 metreyi geçmeyen Küçük Sanayi ve Depolama Tesisi Yapılabilir.

Muhammen Bedeli     :8.119.682,00 TL

Satış Saati : 15:00-15:10 Arası

Satış Şartlan :

1-Satış 24/01/2012 Pazartesi günü yukarıda belirtilen saatler arasında URLA İCRA DAİRESİ adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhaniı alacaklılar varsa alacaklan toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 03/02/2012 Perşembe günü URLA İCRA DAİRESİ adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhaniı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Su kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ıra bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle atıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücCeti satış bedelinden ödenir,

3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddia¬larını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır, Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olma¬dıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır,

4-ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sepep olan tüm alıcılar ve kefilleri tek¬lif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa önce¬likle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Sartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları,başkaca bilgi almak isteyenle¬rin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

(İİKm. 126)

B: 76482 www.bik.gov.tr

İlan için tıklayın!

 


Geri Dön