25 / 04 / 2024

İzmir Urla'ya kültür merkezi inşa edilecek!

İzmir Urla'ya kültür merkezi inşa edilecek!

İzmir Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa ediliyor. Bu kapsamda Urla Belediyesi'nin yaptığı ihalenin durdurulması için bölge halkı dava açtı. İşte o haber...



İzmir Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan Urla Belediyesi'nin yaptığı ihalenin yürütmesinin durdurulması için dava açıldı.


Parkın yıkılmasını istemediklerini söyleyen Çamlıçay Mahallesi sakini Erol Güven, "20 yıldır burayı park olarak biliyoruz. İçinde 25- 30 senelik ağaçların kesilerek parkımızın yok olmasını istemiyoruz. Belediyeye karşı davayı ben açtım ve sonuna kadar da arkasında duracağım. Buranın park olarak kalması için her şeyi yapacağım. Urla Belediyesi'nin de bunu böyle bilmesini istiyorum" dedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da yaptığı açıklamada, belediyenin mülkiyetinde olan alan için ihalenin yapıldığını dile getirerek, "Konu artık yargıya taşındı. Mahalle sakinleri dava açtılar. Davanın sonucunu bekliyoruz. Karara göre hareket edeceğiz" dedi.




Yeni Asır


Geri Dön