25 / 04 / 2024

İzmir, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı!

İzmir, Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı!

İzmir, Hollanda'nın Utrecht kentinde 13-18 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Vakantiebeurs Turizm Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak.



İzmir Valisi ve  İzmir  Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyetle dünyanın önemli turizm fuarlarından biri olan Vakantiebeurs Turizm Fuarına katılım sağlanacak. Heyette İZKA, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Sun Express, Bergama Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yetkilileri bulunuyor. 


İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla turizm sektörü İzmir tanıtımı yapacak. Vakantiebeurs Fuarına katılım için ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerine davet gönderilmiş katılım sağlayabilecek temsilcilerle toplantılar düzenlenerek fuara hazırlık yapılmıştı. 


izmir'i tanıtacağız İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak "WTM Londra Turizm Fuarından sonra 2015 yılında da dünyanın önemli fuarlarına turizm sektörü temsilcileri ile katılmaya devam ediyoruz. 

2015 yılının ilk fuarı Hollanda'nın Utrecht kentinde gerçekleşecek olan Vakantiebeurs Fuarı. Fuara, İZKA'nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. 

İzmir'i en iyi şekilde tanıtmak için yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. İzmir'i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatacağız. 


Kentimizin turizm olanaklarını ve potansiyelini en iyi şekilde tanıtarak, İzmir'in marka bilinirliğini artıracak faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bundan sonraki süreçte katılımı daha da artırarak kente ekonomik açıdan fayda sağlayacak tanıtım çalışmalarıyla İzmir'i hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız." diye konuştu. 

Yeni Ekonomi


Geri Dön