29 / 03 / 2024

İzmir Yelken Park Evleri'nde 160 bin TL!

İzmir Yelken Park Evleri'nde 160 bin TL!

Yelken Park Evleri Projesi; İzka İnşaat tarafından İzmir"in Bayraklı ilçesinde inşa ediliyor. Sivil kentsel dönüşüm projesi örneği olan Yelken Park Evleri Projesi'nde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor



İzka İnşaat tarafından inşa edilen  İzmir  Yelken Park Evleri; otobana 250 metre, otobüs ve dolmuş durakları güzergahı üzerinde bulunuyor.

Kayalık zeminde deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilecek Yelken Park Konut Projesi 2 bloktan oluşuyor. Bloklar da bodrum, zemin ve 20 kattan oluşuyor. Yelken Park Evleri"nde her katta 4 daire olmak üzere 160 daire bulunuyor. Her bir dairenin alanı 170 metrekare olarak belirlendi. Yelken Park"ta daireler 4. kattan itibaren körfez, deniz, doğa ve orman manzarası görüyor.
 
İzmir Yelken Park Projesi"nde konutların fiyatları 160 bin TL ile 220 bin TL arasında değişiyor. Metrekare aynı olmasına karşın varolan fiyat farklılığının sebebi ise konutlardaki manzara ve kat farkı. Yelken Park Projesi"nde ödemelerin yüzde 25"i peşin geri kalan kısmı ise banka kredisi kullanılarak yapılacak.
 
Yelken Park Evleri"nde site çevresi güvenlikle çevrili olup projede 2 adet yangın merdiveni, sedye asansörü, acil durum asansörü, kablolu yayın sistemi, interkom sistemi, uzaktan kumandalı otopark sistemi bulunuyor. Bina yerleşimi dışında kalan kısımda ise peyzaj ve genel kullanım alanı için ayrılacak. Site içerisinde spor aletleri alanı, çocuk oyun alanı ve su oyunu alanı yer alıyor. Ayrıca binanın bodrum katında da hobi odası bulunuyor. Hobi odasında bilardo, masa tenisi ve televizyon izleme yeri mevcut.
 
Yelken Park Projesi"nin dış cephesi mantolama sistemi ile yalıtım sağlayacak. Isı ve ses izolasyonlu çift cam plastik doğrama yapılacak Yelken Park"ta çatılar teras çatı olacak ve ısı ile su yalıtımı da yapılabilinecek. Projede dairelerin kapıları da ahşap görünümlü çelik kapılardan oluşacak. Tavanlarda alçı perdah üzerine plastik boya kullanılacak Yelken Park Evleri Projesi"nde kontonpiyer yapılacak. Salon ve oda zeminlerinde laminat parke yer kaplaması yapılmasının yanı sıra 1. sınıf seramik yer kaplaması kullanılacak ve banyoya Hilton lavabo yapılacak. Banyolar 1. sınıf yerli seramik ve fayans ile kaplanacak. Yelken Park"ın mutfakları da 1. sınıf yerli seramikten oluşacak. Evler doğalgazlı merkezi ısıtma sistemi ile ısınacak.  


http://yelkenparkevleri.com/

0232 363 25 26


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön