23 / 04 / 2024

İzmir yeni konut projeleri 2014!

İzmir yeni konut projeleri 2014!

Ege’nin incisi İzmir yeni konut projelerini mercek altına aldık. İşte birbirinden avantajlı fiyat ve ödeme imkanları ile satışa çıkmış ya da çıkmaya hazırlanan İzmir yeni konut projeleri 2014…



Nitelikli konut stoğu ile her zaman yatırımcıların gözbebeği olan Ege’nin incisi İzmir, yeni A plus konut projeleriyle cazibesini artırıyor. Çeşme yarımadasına yakınlığı ile çekim merkezi haline gelen İzmir’in özellikle batısında Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla’yı, kuzeyinde Çiğli, Karşıyaka’nın bir bölümünü ve Bostanlı’yı, doğusunda ise Bornova ve Bayraklı’nın bir bölümü ile Evka-3 Profesörler Sitesi’ni kapsayan alanında büyük bir değişim yaşanıyor. Narlıdere başta olmak üzere Karşıyaka, Bornova, Konak, Buca, Mavişehir ve Bayraklı’da yepyeni prestijli markalı konut projeleri yükseliyor. Şimdi gelin  İzmir  yeni konut projelerini daha yakında inceleyelim. İşte tüm detayları ile İzmir yeni konut projeleri 2014…


İzmir yeni konut projeleri 2014!


1. Bornova Golpa Kuzey’de metrekaresi 2 bin TL

Golpa Kuzey projesi Diva İnaşat güvencesiyle İzmir Bornova’da hayata geçiriliyor. Toplam 192 konuttan oluşan Bornova Golpa Kuzey Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekaresi 2 bin TL’den satışa sunulduğu Diva İnşaat Golpa Kuzey projesinde yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Mart 2016’ta teslim edilmesi planlanan Golpa Kuzey Konutları’nın sosyal olanakları arasında ise fitness center, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, merkezi ısıtma, açık hava oyun alanları ve site güvenliği ile irtibatlı interkom bulunuyor. 

 

Golpa Kuzey hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İzmir yeni konut projeleri 2014!


2. Soyak Siesta Oxygen’de yüzde 1 peşinatla 118 bin 500 TL

Soyak Yapı tarafından Karşıyaka’da hayata geçirilen Soyak Sieasta projesinin son etabı Oxygen geçtiğimiz aylarda satışa çıktı. Toplam 600 konuttan oluşan Soyak Siesta Oxygen projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+2 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 118 bin 500 TL’den satışa sunulduğu projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Soyak Siesta Oxygen projesinde konut teslimlerinin 2015 yılının sonlarına doğru yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise sauna, yürüyüş yolları, vitamin bar, Oxygen bar, spor alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor.

 

Soyak Siesta Oxygen hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İzmir yeni konut projeleri 2014!


3. Palmiye Park Sole’de yüzde 1 peşinatla 190 bin TL’ye 2+1

Palmiye Park Sole, CDS ve Ege Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. İzmir Mavişehir’de inşa edilen Palmiye Park Sole, toplam 77 konuttan oluşuyor. 6 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen İzmir Palmiye Park Sole projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konut fiyatlarının 190 bin TL’den başlangıç gösterdiği Palmiye Park Sole İzmir projesinde 2+1 daireler 190 bin TL’den, 3+1 daireler ise 263 bin TL’den satışa sunuluyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen Palmiye Park Sole’de kalan konut bedeli ise banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise kütüphane, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, her daireye özel otopark ve güvenlik yer alıyor.


Palmiye Park Sole hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız 


İzmir yeni konut projeleri 2014!


4. Myvia Yıldız yakında satışta

Myvia Yıldız projesi İzmir Buca’da Gözde Grubu tarafından inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan Myvia Yıldız İzmir projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 1 ay satışa çıkması planlanan Buca Myvia Yıldız Evleri projesinde konut teslimlerinin ise Aralık 2014’te yapılması planlanıyor. Buca Yıldız Mahallesi’nde konumlanan proje Tınaztepe Kampüsü’ne de yakın mesafede bulunuyor. Myvia Yıldız Buca projesinin sosyal olanakları arasında ise sauna, yüzme havuzu, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Myvia Yıldız projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İzmir yeni konut projeleri 2014!


5. Dasif Plus’ta 360 bin TL’ye 3+1

Dasif İnşaat tarafından İzmir Gaziemir’de hayata geçirilen Dasif Plus projesi, 4 blokta toplam 40 konuttan oluşuyor. Tamamı 3+1dairelerden oluşan Gaziemir Dasif Plus Konutları’nda konutlar 360 bin TL ile 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Gaziemir Dasif Plus’ta konut teslimlerinin ise 12 ay sonra yapılması planlanıyor. Havaalanına, Kandıranlar Sitesi’ne ve Evka 7’ye yakın konumda yer alan projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, güvenlik ve otopark yer alıyor. 


Dasif Plus hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İzmir yeni konut projeleri 2014!


6. Elegance Evler’de 3+1 daire 285 bin TL

Elegance Evler, İzmir’in Buca ilçesinde konumlanıyor. Meç İnşaat tarafından hayata geçirilen Buca Elegance Evler’de 2 blokta toplam 60 konut yer alıyor. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Elegance Evler Buca projesinde fiyatlar 285 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor. Mart 2014’te daire teslimlerinin yapılması planlanan Meç İnşaat Dasif Plus projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 4 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projenin sosyal olanakları arasında ise hamam, spor salonu, cep sineması, yüzme havuzu, fitness salonu, otopark ve güvenlik yer alıyor. Elegance Evler İzmir projesi Optimum AVM’ye 14 kilometre, otogara 7,2, otobana 4,5, Adnan Menderes Havalimanı’na 19, Forum Bornova’ya 12 kilometre, Buca Tenis Kulübü’ne ise 700 metre mesafede konumlanıyor. 


Elegance Evler hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İzmir yeni konut projeleri 2014!


7. Avrupa’nın en yükseği 

Folkart Yapı tarafından İzmir Bayraklı’da hayata geçirilecek olan Highlife Tower İzmir projesinin temeli 2014 yılı içeresinde atılacak. 75 katlı, 358 metre yüksekliğinde tasarlanan Bayraklı Higlife Tower tamamlandığında Avrupa’nın en yüksek binası ünvanını taşıyacak. 250 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan proje konut ve ofislerden oluşacak. Türkerler İnşaat’ın Özelleştirme İdaresi’nden satın aldığı Bayraklı şaraphane arazisinin yanında yükselecek olan Folkart Yapı Bayraklı Highlife Tower projesi İzmir Hilton ‘dan 3 kat daha yüksek olacak. 


Highlife Tower hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


İzmir yeni konut projeleri 2014!


8. Mistral İzmir Bayraklı’da yükselecek

Mistal İzmir projesi, Miray İnşaat güvencesiyle İzmir Bayraklı’da hayata geçirilecek. 115 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bayraklı Mistal İzmir projesinde 37 katlı konut kulesi ve 47 katlı ofis kulesi bulunuyor. Bayraklı Adliyesi’ne ve Karşıyaka’ya yakın konumda yer alan Miray İnşaat Mistal İzmir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Mistral İzmir hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön