24 / 04 / 2024

İzmir Yüksek Vadi Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

İzmir Yüksek Vadi Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

Ana yatırımcı Ege Serbest Bölge A.Ş. (ESBAŞ) önderliğinde Karşıyaka'da inşa edilen ve tanıtım - satış hizmetleri Eskidji tarafından yerine getirilen Yüksek Vadi'de hiç peşinatsız konut satış kampanyası başladı



ESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Taya Tuncer, 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli tip ve fiyat aralıklarında konutlar ürettiklerini, konut fiyatlarının 107.000 TL ile 334.000 TL arasında değiştiğini belirtti. Tuncer, "Artık hiç peşinatı olmayanları da konut sahibi yapmaya kararlıyız" dedi.

30 Kasım'a kadar sürecek kampanya konusunda açıklama yapan Tuncer, "Son günlerde konut satın alma taleplerinde çok ciddi bir artış gözlemliyoruz. Biz de, bu kampanya ile müşterilerimize yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Projemizin tamamı 2 bin 250 konuttan oluşuyor. Şu anda 4. etap inşatlarımız sürüyor. Özellikle 4. etapta teknik standartlarımızı daha da yükselttik. Alışveriş merkezimizi de hizmete açtık. Yüksek Vadi'ye şu ana kadar 700'e yakın aile taşındı ve yaşamaya başladı. Yaşam ve inşaat kalitesi açısından büyük müşteri memnuniyeti sağladık. Uygun fiyat ile kalitenin bir arada olabileceğini kanıtladık" diye konuştu.
YeniAsır

www.yuksekvadievleri.com
0232 370 74 74


Geri Dön