26 / 04 / 2024

İzmir'de 6 farklı kulübün taraftarları stat sorunu için yürüdü!

İzmir'de 6 farklı kulübün taraftarları stat sorunu için yürüdü!

İzmir' de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihalesi gerçekleşti...



İzmir'de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. İhalesi gerçekleşen Karşıyaka ve Göztepe statlarının inşaatı açılan davalar ve ruhsat engellemeleri yüzünden bir türlü başlatılamazken,  İzmir  kulüplerinin maçlarını oynayacak stat bulamaması, taraftarları isyan ettirdi. 


Bıçak kemiğe dayandı

İzmir'in 6 takımı Karşıyaka, Göztepe, Altay, Bucaspor, Altınordu ve İzmirspor'un taraftarları, 15 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak protesto yürüyüşü yapacak. Geçen hafta, "İzmir Tribün Emekçileri" imzasıyla ortak bir bildiri yayınlayan taraftarlar, yeri neresi olursa olsun kente acilen iki stat yapılmasını, Alsancak ve Atatürk statlarının da revize edilmesini istedi. Taraftarların stat konusundaki tepkilerini başka eylemlerle de duyuracağı, bu konuda ortak program yapıldığı öğrenildi.


YENİ ASIR


Geri Dön