28 / 03 / 2024

İzmir'de icradan 2 milyon 760 bin liraya satılık daire!

 İzmir'de icradan 2 milyon 760 bin liraya satılık daire!

İzmir'de yer alan Cidersan Cider Yağ ve Yem Sanayi'ne ait daire 2 milyon 760 bin liradan satılıyor...



T.C. İZMİR 11. İCRA VE İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ

DOSYA NO: 2006/12 İFLAS

 

MÜFLİS CİDERSAN CİDER YAĞ VE YEM SANAYİ. A.Ş.

İFLAS İDARESİNDEN GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI

SATILMASINA KARAR VERİLEN TAŞINMAZIN TAPU KAYDI, CİNSİ, NİTELİKLERİ, EDERİ: TAŞINMAZIN TAPU KAYDI:  İzmir  ili, Konak ilçesi, Alsancak Mahallesi, 112 Cilt, 11021 Sayfa, 7648 Ada, 14 Parsel de kayıtlı 12. Kat, 37 No lu bağımsız bolum daire vasıflı taşınmaz TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ: Taşınmaz, Alsancak 1476 sokak no 2 adresindeki Aksoy residence da olup, Atatürk Caddesine 40 mt. Sahile 90 mt imana 150 mt. Alsancak Vapur iskelesine 400 mt. mesafededir. Taşınmaz temel belediye ve kamu hizmetlerinden yararlanmaktadır. Aksoy residance alışveriş merkezi kapsamında ana yapı betonarme karkas, iş merkezi ve konut olarak projelendirilmiş, çift asansörlü, otoparklı, sığınaklı, hidroforlu, tesisat odalı, kapıcı daireli, merkezi ısıtma sistemli, kameralı güvenlik sistemli, klima sistemli, dış cephesi giydirmeli, bodrum kat + zemin kat + 18 katlı olmak üzere toplam 20 katlıdır. Bodrum katta sığmak, tesisat odası, sinema ve işyerleri, zemin kat, 1. kat ve 2. katta işyerleri ile alışveriş merkezi, 3. ve 4. katta otopark 5. katta yönetim odası, kapıcı daireleri, tesisat odası olup daha üst katlarda bağımsız daireler vardır. Satışa konu taşınmaz 12 katta, daire niteliğindeki (37) nolu bağımsız bölüm olup, ortak yerler hariç yaklaşık 345 m2alanlı 4 odası, salon, ütü odası, kütüphane, mutfak, genel banyo, wc, yatak odası banyo/wc ve 5 balkondan oluşmaktadır. Odalar ve salon, antre, kütüphane tabanı ahşap parke, duvarları saten boyalıdır. Ütü odası tabanı ile genel banyo ve yatak odası banyosu WC tabanı ve duvarları fayans kaplı olup Banyolar, duş teknesi, kabin, klozet. Hilton lavabo ve batarlıdır. Taşınmazın iç kapıları dolu ızgara tipi Mdf üzeri lake boyalı, giriş çelik dış cephe kapı ve pencereleri çift camlı alüminyum doğramadır. Taşınmaz güney - kuzey - batı olmak üzere 3 cephelidir. Deniz ve körfez manzaralıdır. Elektrik ve suyu mevcut kiracı kullanımında ve yıpranmasızdır.

 

TAŞINMAZIN İMAR DURUMU: Konak belediyesi imar ve şehircifak müdürlüğünün 23.09.2011 tarih ve 13270 sayılı yazısında, parsel imar planında TM1 - Ticaret seçenekli konut alanında kalmakta olup. Hmax: serçesi, maksimum yapı inşaat alanı 19.980 m2 dir. Şeklinde imarlıdır. TAŞINMAZIN MUHAMMEN DEĞERİ: 2.760.000.00 TL

Birinci açık arttırma 21.09.2012 günü saat: 11:00-11:10'a kadar, İZMİR 11. İCRA VE İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAKLI ADLİYESİ İZMİR adresinde açık arttırma suretiyle yapılacak olup, bu arttırmada, muhammen bedelin %60'ı ve satış masrafları toplamını geçmek şartıyla en çok arttırana ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok arttıranın taahhüdü saklı kalmak kaydıyla, 01.10.2012 günü, aynı yer ve aynı saatte ikinci açık arttırmaya çıkarılacaktır. Bu arttırmada muhammen bedelin %40'ı ve satış masrafları toplamını geçmek şartıyla en çok arttırana ihale olunur. Bu şartlarda da alıcı çıkmazsa satış düşecektir.

 

2-        Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcının talebi halinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir, ihale yapılması halinde. %18 K.D.V. Damga Vergisi, Tapu Alım harç ve masrafları alıcıya aittir. Taşınmazın aynından doğan vergileri, tapu satım harcı ve tellaliye resmi ihale bedelinden ödenir

 

3-        ihaleye iştirak edenler, iflas Satış Dosyasını, Tapu Kayıtlarını (kütük ve yazışma dosyalarını) şartname, ilan ve tebligatları incelemek suretiyle ihaleye katıldığını kabul ettikten, ayrıca Türk Medeni Kanunu ve Borçlan Kanunu’ndan kaynaklanan mükellefiyetleri nazara aldığı kabul edilir, ipotek sahibi alacaklılarla, diğer ilgililerin taşınmaz üzerindeki haklarını, özellikle faiz ve masrafa dair olan iddialarını, evrakı müsbiteleri ile birlikte 15 gün içinde İzmir 11. icra ve iflas Müdürlüğüne bildirmeleri gerekmekte olup, aksi halde hakları tapu siciliyle sabit olmadıkça satış bedelinin paylaşmasından hariç kalacaklardır.

4-        Satış bedeli hemen veya verilen müddet içinde ödenmez ise icra ve iflas Kanunu’nun 133. maddesi gereğince, ihale fesh edilir, ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca yasal faizden müteselsilin mesul olacaklardır, ihale farkı ve faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın iflas idaresince tahsil olunacak bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

 

5-        Şartnameler, 31.07.2012 tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için İzmir 11. icra ve iflas Müdürlüğü’nde açık olup, masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

 

6-        Satışa iştirak edenlerin, şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2006/12 iflas sayılı dosya numarası ile İzmir 11. icra ve iflas Müdürlüğüne başvurmaları ilan olunur. 31.07.2012

(tc.if.K.126)

(icra iflas Kanunu Madde 126)

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

B: 50958

Resmi ilanlar www.ilan.gov.tr de(www.bik.gov.tr)


İlanı görüntülemek için tıklayın


Geri Dön