19 / 04 / 2024

İzmir'de icradan satılık gayrimenkul!

İzmir'de icradan satılık gayrimenkul!

İzmir Karşıyaka Şemikler mahallesinde icradan satılık gayrimenkul

 



Satışına karar verilen taşınmaz;
İzmir Karşıyaka Şemikler mahallesinde, 4 sokağın çevrelediği alan içinde yer alıyor ve toplam 2006 metrekare alandan oluşuyor. Fiyatı, 1 milyon 41 bin 207 TL olan taşınmazın içinde, yapılar ve cami ile camiye hizmet veren yan tesisler yer alıyor.
Parselin cami alanına isabet eden kısmının kamu eline geçmesi kaydıyla inşaat ruhsatına izin verilebileceğine karar verilerek, taşınmaz kültür varlığı olarak belirlendi.
Karşıyaka 2. Sulh hukuk mahkemesi satış memurluğundan alınan bilgiye göre, gayrimenkulün 1. satışı, Karşıyaka 2. Sulh mahkemesi hukuk salonunda 09 Ağustos 2010 pazartesi günü saat 14.20'de başlayacak. Gayrimenkulün 2. satışı ise, 19 Ağustos 2010 Perşembe günü aynı yerde ve aynı saatte başlayacak.

Melek Güner/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön