19 / 04 / 2024

İzmir'de kapanan yollar ulaşıma açıldı!

İzmir'de kapanan yollar ulaşıma açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı bilgiye göre, Kemalpaşa, Bayındır, Bergama, Kınık, Menemen, Karaburun ilçelerinin yüksek kesimlerinde dün akşam başlayan kar yağışı, bazı mahalle yollarında ulaşımı etkiledi.




İzmir'de, bazı ilçelerde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yolları, büyükşehir belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla yeniden ulaşıma açıldı.  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı bilgiye göre, Kemalpaşa, Bayındır, Bergama, Kınık, Menemen, Karaburun ilçelerinin yüksek kesimlerinde dün akşam başlayan kar yağışı, bazı mahalle yollarında ulaşımı etkiledi.


Ulaşıma zaman zaman kapanan yollara, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince müdahale edildi. İlçe belediye ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar sonucunda, ulaşıma kapanan Kemalpaşa-Bayındır arası Çınardibi ve Bayramlı, Karaburun Yayla Mahallesi, Menemen'in Çaltı, Alenici, Beykoz, Karaorman ile Kınık'ın Sulacı, Karatekeli, Balaban, Usaçalı, İbrahimoğlu ve Çiftlik mahalle yolları yeniden açıldı.


Ekiplerin, Menemen'in Bozalan, Telekler, Bergama'nın Madran, Göçbeyli, Oruçlar, Eğlemis, Ürgüpler ile Kınık ilçesindeki mahalle yollarında ulaşımın kesintisiz sağlanması için çalışmaları ise devam ediyor. Bu arada buzlanma nedeniyle Bornova ilçesi Çiçekliköy Mahallesi yolunda tuzlama çalışması yapıldı.


KINIK'TA OKULLAR BİR GÜN TATİL EDİLDİ


Kınık ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezindeki 17 okulda eğitim öğretime 1 gün ara verilmesi kararlaştırıldı. Öte yandan, ilçeye bağlı köyler ile köylerden taşımalı sistemle gelen öğrenciler için eğitim öğretime dün alınan kararla ara verilmişti.



Yeni Asır


Geri Dön