19 / 04 / 2024

İzmir'de Mithatpaşa Caddesi'ne yürüyen merdiven yapılıyor!

İzmir'de Mithatpaşa Caddesi'ne yürüyen merdiven yapılıyor!

İzmir'in Konak Belediyesi, Mithatpaşa Caddesi’ni 101 Sokak’a bağlayan 99 Sokak üzerinde yürüyen merdiven yapıyor. Çok yakın zamanda hizmete açılacak olan 65 basamaklı merdiven, dekoratif bir şekilde de aydınlatılacak...




İzmir'in Konak Belediyesi, Mithatpaşa Caddesi’ni 101 Sokak’a bağlayan 99 Sokak üzerinde yürüyen merpen yapıyor. Çok yakın zamanda hizmete açılacak olan 65 basamaklı merpen, dekoratif bir şekilde de aydınlatılacak. Yürüyen merpenle birlikte sokağın başından sonuna kadar zemine doğal Bergama taşı döşendi. Sokağın iki yanına, enerji tasarrufu da sağlayan LED ampullü aydınlatma direkleri yerleştirildi.


Sokak üzerine yürüyen merpeni İzmir’de ilk defa kurduklarını belirten Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yaptığı açıklamada, “Halka hizmet toplumun ihtiyacı ne ise onu görmek, eksikleri tamamlamak ve geleceği yapılandırmaktır. Biz Konak’ta sadece 40 yıldır iş makinesi girmeyen sokakları düzenlemekle kalmadık, İzmirlilerin hayal ettiği çağdaş, teknolojiyle barışık ve göze de hitap eden çalışmaları uygulamaya koyduk.” dedi.


Hakimiyet


Geri Dön