26 / 04 / 2024

İzmir'deki mobilya atölyesinde yangın çıktı!

İzmir'deki mobilya atölyesinde yangın çıktı!

Mobilya mağazalarının bulunduğu 312. Sokak'ta, oturma grubu üretimi ve satışı yapan atölyenin depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında 1'i itfaiye görevlisi, 4 kişi dumandan etkilendi.




 Gaziemir'de mobilya üretim atölyesinde çıkan yangında 1'i itfaiye görevlisi, 4 kişi dumandan etkilendi.


Mobilya mağazalarının bulunduğu 312. Sokak'ta, oturma grubu üretimi ve satışı yapan atölyenin depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yarım saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü. Bu sırada çalışanlar, binadan tahliye edildi. Yangında 1 itfaiye görevlisi ile 3 işçi dumandan etkilendi. Olay yerinde bekletilen ambulansta ilk müdahalesi yapılan 4 kişi, hastaneye kaldırıldı. İşçilerin ellerinde yanıklar meydana geldiği belirtildi.


İtfaiye yetkilileri, yangının depo bölümünde bulunan ve mobilya yapımında kullanılan yanıcı maddelere ulaşmadan söndürüldüğünü, olası facianın önüne geçildiğini belirtti. 


Söndürme çalışmalarını Kaymakam Şerafettin Tuğ ile  İzmir  Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Başkanı Fuat Barandır da izledi. Çevrede korkuya neden olan yangında büyük çapta hasar oluştu.



AA




Geri Dön