25 / 04 / 2024

İzmir'deki riskli yapılar analiz edilecek!

İzmir'deki riskli yapılar analiz edilecek!

Timincioğlu Grup'a bağlı İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş. ile Katip Çelebi Üniversitesi arasında riskli yapılarda teknik çözüm ortaklığı konusunda protokol imzalandı. Önümüzdeki süreçte kentteki riskli yapılar tek tek analiz edilmeye başlanacak




İzmirli ünlü işadamı Timincioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Timincioğlu, kentsel dönüşüme el attı. Timincioğlu Grup'a bağlı  İzmir  Kentsel Dönüşüm A.Ş. ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, riskli yapılarda teknik çözüm ortaklığı konusunda protokol imzaladı. Protokol kapsamında önümüzdeki süreçte kentteki riskli yapıların tek tek analiz edilmeye başlanacağı öğrenildi. Katip Çelebi Üniversitesi'nin Türkiye'de ilk ve tek kentsel ve riskli yapılar ile eğitim veren kuruluş olduğuna dikkat çeken Teoman Timincioğlu, "Uzman kadromuzla modern şehirlere imza atıyoruz" dedi.


Deneyimli ve geniş kadro

İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş.'nin 25 yılı aşkın meslek tecrübesinin yanı sıra 12 kişiden oluşan inşaat mühendisi ekibi, 2 şehir plancısı ile Harita Mühendisleri, Jeoloji ve Etüd Mühendisi, Gayrimenkul Danışmanları ve deneyimli yönetim kadrosu ile hizmet verdiğini belirten Başkan Teoman Timincioğlu, "Kentsel Dönüşüm çalışmalarında, ilgili kanun ve yönetmeliklere uygun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın istediği formatlarda, İzmir'de bir ilk olarak, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ile İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş. arasında yapılan protokolle, Üniversitenin Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'nün riskli yapı analizi ve raporlama işlemleri hizmetlerini vermekteyiz. Ege Bölgesi ve Türkiye'nin her ilinde hizmet vermekteyiz. Çağdaş, modern, güvenilir ve konforlu yaşam alanlarının oluşturulmasında İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş. olarak imza atmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.



"Her alanda varız"

Teoman Timincioğlu, İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş. olarak her türlü yapı için teknik inceleme, deprem risk raporu hazırlanması, Etüd proje, danışmanlık hizmetleri, teknik laboratuvar ve yapım hizmetleri verdiklerini belirtti. Timincioğlu, "12 adımda dönüşüm kapsamında, çözüm ortakları ve danışmanlarımızla hizmet vermekteyiz. Tarafımıza düşen sorumluluğun bilincinde, çalışmalara en iyi şekilde destek ve hizmet vereceğiz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön