19 / 03 / 2024

İzmir'deki TOKİ'nin stadları en geç bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacak!

İzmir'deki TOKİ'nin stadları en geç bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacak!

İzmir Gücü Spor Vakfı ( İZVAK ) Başkanı Tuğrul Yemişçi, Göztepe ve de Karşıyaka'ya yapılacak stadlar için TOKİ'nin bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacağını bildirdi...



İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp temsilcileri ve mimarların stat detay projelerini ayrıntılı görüştüğünü, TOKİ’nin bu konuda kapsamlı bir dosya hazırladığını belirtti. Ankara'dan aldıkları son bilgiye göre Spor Bakanlığı'nın İzmir'e yapılacak statlar işini TOKİ’ye verdiğini belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:


"TOKİ’nin ise statların yapımı için en geç bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkıp, işi başlatabileceği yönünde. Yani ok yaydan çıkmıştı. 2 aylık sürede her şey daha da netleşecek. Yaşanan gelişmeleri İZVAK olarak kamuoyuna anında aktaracağız. İzmir'de halen tüm iyi niyetli çabalara rağmen stat, salon ve futbol altyapı tesisleri eksikliği sürüyor. Kulüp ve taraftarların yıllardır bu konuda hep ihmal ediliyor. Biz İZVAK olarak sorunların çözümü için yoğun olarak çalışıyoruz. Ankara’dan alınan sözlerin yerine  getirilmesi için her türlü girişimi kulüp başkanlarıyla birlikte ısrarla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz."


AA


Geri Dön