19 / 04 / 2024

İzmir'in dönüşümdeki potansiyeli çok büyük!

İzmir'in dönüşümdeki potansiyeli çok büyük!

ERA Türkiye, İzmir'de düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri'nde kentsel dönüşüm ve gayrimenkulde girişimcilik konuları masaya yatırdı.



ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik, "İzmir Türkiye'nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir potansiyel taşıyor. 


İzmir'in kentsel dönüşüm çalışmalarında daha bilinçli ve statik davranması İstanbul'da gerçekleşen bina bazlı dönüşüm yerine ada veya bölgesel dönüşüme yönelmesini sağlayacaktır. Dönüşüm çalışmalarının yoğunlaşması, gayrimenkul piyasasının hareketlenmesini sağladı" dedi. 


GELİŞİM ARTARAK SÜRECEK ERA 


Türkiye olarak, hızlı bir gelişim gösteren İzmir'in bu gelişimini artırarak devam ettireceğini düşündüklerini belirten ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen ise "Şehre olan göçün nitelikli olarak artması ve bu doğrultuda konut ihtiyacının artması ile ulaşım imkanlarının kolaylaşması şehri Ege Bölgesi'nin cazibe merkezi haline getirdi. 


İzmir'e yapılan gayrimenkul yatırımlarının geri dönüş sürelerine bakıldığında yatırımcı karlı gözükmekte. İzmir, İstanbul ile birlikte yapılanmayı istediğimiz en önemli şehir. İzmir'de 4 olan ofis sayımızı artıracağız" dedi. 


İzmir 9 Eylül Gazetesi


Geri Dön