26 / 04 / 2024

İzmir'in yükselen değeri Bayraklı!

İzmir'in yükselen değeri Bayraklı!

İstanbul ve Ankara'ya göre yapılaşmanın son 5 yılda hızlanmaya başladığı İzmir'de dev projeler sırada bekliyor.



İstanbul ve Ankara'ya göre yapılaşmanın son 5 yılda hızlanmaya başladığı İzmir'de dev projeler sırada bekliyor.  Bunların arasında Avrupa'nın en yüksek gökdeleni olan Folkart High Life da var. Yeni projeler altyapı, tasarım ve teknolojide herkese üst standartlar sunmayı hedefliyor.  Türkiye'nin en güzel kentlerinden biri olan İzmir'de kentsel dönüşümle birlikte yeni bir dönem başlıyor. 


Taşı toprağı altın 

Büyük bir gelişme potansiyeline sahip olmasına rağmen şimdiye kadar bunu ortaya koyamayan İzmir, niteliksiz yapılardan kurtulup, yeşil ve akıllı dönüşüm yapmak istiyor. Kent, denizle içli dışlı olmasına rağmen yıllar önceki göç dalgası nedeniyle niteliksiz ve kaçak binaların yuvası haline gelmişti. Son dönemde ise gayrimenkul alanında İzmir, İstanbul'dan sonra Türkiye'deki en hareketli illerden biri haline geldi. 


Yapımları sürüyor 

Yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile İzmir'in Manhattan'ı haline gelen Bayraklı bölgesinde gökdelen projeleri yükselmeye devam ediyor. Bayraklı. Salhane ve Turan'da yapılan çağdaş yapılar bölgenin değerine değer kattı. 


Milliyet Business



Geri Dön