25 / 04 / 2024

İzmir'li İdol İnşaat, Karadeniz'de alışveriş rüzgarı estirecek!

İzmir'li İdol İnşaat, Karadeniz'de alışveriş rüzgarı estirecek!

İdol İnşaat; Karadeniz'in en büyük, Türkiye'nin en lüks outlet projesi Lovelet ile portföyüne bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Samsun'a aşık eden outlet,  LOVELET OUTLET geliyor...



Alışveriş aşkını   yeniden yorumlayacak olan Lovelet; Karadeniz Bölgesi'nin turizm, ticaret, sanat ve eğitim alanında başkenti sayılan Samsun'da 50 milyon euro yatırımla 75 bin metrekare alanda yükselecek.

Lovelet, sıradışı mimari yapısı, ünlü markaları, çocukların sevgilisi olan atların yer aldığı mini pony kulübü, denize sıfır konumunda yer alan büyüleyici restoran ve kafe işletmeleri, en gelişmiş teknolojiye sahip sinemaları, süpermarket ve teknoloji marketleriyle alışveriş ve eğlencenin yeni adresi olacak.

1200 KİşžİYE İşž İMKANI

İdol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acıtaş gelecek yıl mart ayında açılması planlanan Lovelet Outlet ile ilgili olarak şunları söyledi:

'75 bin metrekare inşaat alanı ve 40 bin metrekarelik kiralama alanına sahip Lovelet, ayda 900 bin kişiyi ağırlayacak. 1200 kişiye iş imkanı sağlayacak olan AVM, sadece ürün ve hizmet satmak için degil; alışveriş aşkını yaşatmak için tasarlanan ilk alışveriş merkezi olarak sektörü; kiralama, işletme, yönetim, işletim sistemi konularındaki “ilk ”leri ve yenilikleriyle tanıştıracak' dedi.

NEDEN  LOVELET, NEDEN AşžIK EDEN OUTLET

çünkü aşık eden farklı olandır,hayata bir anlam ve değer katandır. Lovelet bu inancın   AVM sektörüne yansımasıdır. Alışverişin yanısıra sosyal ve eğlence yaşam standardını da değiştirmeyi hedefleyen LOVELET 170 marka ve 225 bağımsız bölümden oluşmaktadır.Outletin perakende satışları AVM danışmanlık İNSİDE tarafından yapılacaktır.

Farklı şehirlerde benzer konseptte AVM-Outlet zincirini hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Acıtaş, ilk AVM deneyimlerinin Samsun'da şekillenmesiyle ilgili olarak, '1.3 milyon nüfusu ile Karadeniz'in en yoğun nüfuslu ve kişi başı harcamada İzmit'ten sonra   Türkiye ikincisi olan bir il. Tüm bunların ötesinde, Orta ve Doğu Karadeniz'le birlikte Rusya, Gürcistan veTürk Cumhuriyetlerine   açılan bir kapı. Günde 85 bin araç girişine sahip bir kent' diye konuştu.

Türkiye'nin ikinci büyük limanının Samsun'da olduğunu da hatırlatan Acıtaş, ' Özellikle Samsun   Rusya ile yapılan ekonomik anlaşmalar için özel önem taşıyor. Her gün Rusya ile ihracat tren ve feribotlarla yapılıyor. Bu da kente hareketlilik kazandırıyor' dedi.

Kültür, sanat, eğitimin yanı sıra Samsun'da sağlık turizminin yükselişte olduğunun altını çizen Acıtaş şu bilgileri paylaştı:
'Yine özellikle Rusya ve Gürcistan'dan çok sayıda turist kente geliyor. İnşaatı süren kongre ve fuar merkeziyle bu yıl açılacak üniversitenin getireceği öğrencilerde AVM'nin perforamansını artıracak'

şžEHİR MERKEZİNE 4 KM UZAKTA...

Acıtaş, 13 Martta temeli atılacak olan AVM'nin şehir merkezine 4 km, Samsun çarşamba Havaalanı 'na 16 km, kongre merkezine 7 km,   Samsun Limanı'na da 5 km mesafede olduğunu anlattı.  
           
İDOL İNşžAAT

Başta  İzmir  olmak üzere ülkemizin birçok yerinde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren İdol İnşaat, Bechtel-Enka Doğalgaz çevrim Santrali'nden İzmir Metrosu istasyonlarına, sektöründe dünyanın sayılı örneklerinden biri olan Vestel City Tesisleri'nden DYO'nun en son   teknolojilerle hizmete giren yeni fabrika binasına kadar her biri yüksek imalat kalitesi ve iş performansı gerektiren sıra dışı referanslarına 13 Mart   Pazar günü   saat 14.00 'te Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı   Bülent Arınç'ın da katılacagı temel atma töreniyle bir yenisini daha ekleyecek.


Geri Dön