16 / 04 / 2024

İzmit Academic Life Evleri'nde yaşam başladı!

İzmit Academic Life Evleri'nde yaşam başladı!

Seydanlar İnşaat tarafından İzmit Kabaoğlu Köyü Miralay Mümtaz Caddesi Umuttepe yolu Karaçay Sokak üzerinde inşa edilen Academic Life Evleri projesinde yaşam başladı. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor..



Seydanlar İnşaat tarafından İzmit Kabaoğlu Köyü Miralay Mümtaz Caddesi Umuttepe yolu Karaçay Sokak üzerinde inşa edilen Academic Life evlerinde yaşam başladı. İnşaat sektöründe 21 yıldır iddialı projelere imza atan Seydanlar İnşaat tarafından hayat geçirilen projenin ilk etabında 1+1 ve 3+1 dubleks daireler bulunuyor. Temiz havası ve doğasıyla dikkat çeken projeden daire sahibi olanlar, evlerine bir bir taşınıyor.

 

ÇEVRESİ GÜZELLEŞTİ

Elektriği, doğalgazı ve suyu bağlanan, tüm alt yapısı tamamlanan konutların çevre düzenlemesi de bitmek üzere. Sitenin ışıklandırması tamamlandı, konutlara giden yollar asfaltlanarak güzelleşti. Şimdiden daireler bir bir doluyor. Boş kalan birkaç daire dışında tüm dairelere satıldı. Birinci etapta; 1+1 daireler 119 ile 130 TL arasında, 3+1daireler ise 235 ile 260 TL arasında satıldı. Seydanlar İnşaat’ın sahibi iş adamı Tahir Kavun ve ortağı Aynur Vergili, şimdi 2. etap için kolları sıvadı. 1. etaptan daire alamayanlar ikinci etabı kaçırmayın.


Bizim Kocaeli


Geri Dön