26 / 04 / 2024

İzmit Alikahya'ya 45 ton asfalt!

İzmit Alikahya'ya 45 ton asfalt!

İzmit’teki mahalle inceleme gezileri Alikahya Fatih Mahallesi ile devam etti. Mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi İbrahim Kılıç ve daire müdürleri katıldı.




İzmit’teki mahalle inceleme gezileri Alikahya Fatih Mahallesi ile devam etti. Mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi İbrahim Kılıç ve daire müdürleri katıldı. Fatih Mahalle Muhtarı Yaşar Keleş de inceleme gezinde hazır bulunarak Başkan Vekili İbrahim Bulut’a istek ve şikayetlerini dile getirdi. Bulut ve beraberindekiler, saatler boyunca mahallede cadde ve sokakları tek tek dolarak sorunları yerinde görme imkanı buldu.


İnceleme gezisi sırasında Şemi Ergin Sokak’ta da parke ve kaldırım çalışmalarının yapılaması kararlaştırılırken bir süre önce açılan ve stabilize serilen Yeşilim Sokak sakinleri çalışma için teşekkür ettiler. Alikahya’ya İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan döneminde hizmet yağdığı kaydedilerek “sadece Fatih Mahallesi’nde bir yıl içinde 53 ayrı faaliyette bulunulduğu, bunlar arasında 45 ton asfalt,23 bin ton stabilize, 322 ton mekanik hafriyat ve 350 metre yeni yol açma işinin de olduğu ifade edildi. Alikahya’da yeni parklar, dekoratif aydınlatmalar, kaldırım, asfalt ve parke işlerinin de yapıldığını söyleyen ilgililer “Alikahya, Başkan Doğan döneminde gördüğü kadar hizmeti tarihinde görmedi” dediler.





İzmit Belediyesi


Geri Dön