28 / 03 / 2024

İzmit Aquapark 12 bin 600 TL'ye kiralandı!

İzmit Aquapark 12 bin 600 TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.




İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde hayaat geçirilecek olan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeterya için ihale yapıldı. Encümen Başkan Vekili Erdoğan Çakır başkanlığında yapılan ihalede Aquapark projesi için bir istekli, Kültür tepesindeki kafeterya ihalesi için ise  4 istekli ihaleye katıldı.


AQUAPARK 12 BİN 600 LİRAYA KİRALANDI 


Tepeköy mahallesinde yer alan Aquapark, KDV dahil aylık 12 bin 500 lira muhammen bedel ile ihaleye çıkartıldı. 5 bin 358 metrekare alana sahip olan park bir yıllık ihale bedeli peşin alınacak. İhaleye katılan SBC Yapı Mim. Müh. Dan, Maden Taah. San. Ve Tic. Ltd. adına Salih Burak Çerezci, muhammen bedeli 12 bin 600 liraya yükselterek İzmit Aquapark’ı kiraladı.


KAFE İHALESİNE 4 FİRMA KATILDI


Encümende ihaleye çıkarılan Kültür Tepesi 2. Etapta bulunan kafeterya için ise 4 teklif verildi. Muhammen bedeli 5 bin lira olarak belirlenen ve 142 metrekare alana sahip olan ihaleye Suat Okuyucu Devran Yapı İnşaat adına Suat Okuyucu, Mehmet Azbay, Mehmet Şahin Gören, Ziayettin Kara katıldı. İhaleyi Devran Yapı İnşaat 12 bin 500 TL ile kazandı. İhale onayının en kısa sürede açıklanacağı bildirildi.  


 


İzmit Belediyesi



Geri Dön