25 / 04 / 2024

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.



Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı.

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek. Otopark zemini için 6 bin 100 metrekare beton parke taşı döşenecek, bin 700 metrekare yeşil alana sahip olacak. 10 tanesi engelli araçları için olmak üzere 66 aracın park edebileceği otopark ücretsiz olacak.


“BÜYÜK ÖLÇÜDE SIKINTIYI GİDERECEK”

Artık evlerde birden fazla araba olduğunu, bunun sonucunda da otopark sıkıntısı yaşandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlar akşam evine geldiğinde arabasını park edecek yer arıyor. Kimi zaman evinin önünü yerine arka sokağa arabasını bırakıyor. Bölgede yeni evler yükseliyor. Beraberinde de otopark ihtiyacı oluyor. Kısa sürede hayata geçireceğimiz bu proje otopark sıkıntısını büyük ölçüde giderecek” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön