28 / 03 / 2024

İzmit Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2015 yılına ait Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.



İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2015 yılına ait Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım Pazartesi günü sona ereceği bildirildi. Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemek için vergilerini bu hafta içinde mutlaka ödemeleri istendi.


ÖDEME NOKTASI ÇOK

Yetkililer, vatandaşların vergilerini ödeme konusunda çok sayıda seçenek bulunduğunu belirterek “Mükellefler vergilerinin 2.taksitlerini İzmit Belediyesi Belsa Plaza 3. kattaki Gelir Birimine, İzmit Kaymakamlığı, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe, Bekirdere Üçyol’daki Mevlana Kültür Merkezi ile Körfez Sanayisi Sitesi yönetim binasındaki veznelerimize yatırabilirler. Vergi ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi TR89 0001 0001 6336 6765 165 001 IBAN nolu hesaba ya da 111297 nolu posta çeki hesabına, Halkbank ve Denizbank’ın tüm şubelerine de yatırabilmektedir. Ayrıca kredi kartı ve internet aracılığı ile tahsilat yapılmaktadır. İnternet ortamında www.izmit.bel.tr adresine girerek Borç Sorgulama ve Tahsilat işlemleri seçeneklerinden mükellefler bulundukları yerden de ödeme yapma imkanına sahipler” dediler. Vatandaşlardan, vergi ödemelerini son güne bırakmamaları da istendi.


Kocaeli Gazetesi 



Geri Dön