28 / 03 / 2024

İzmit Belediyesi'ne devredilen askeri lojman arazilerinde son durum!

İzmit Belediyesi'ne devredilen askeri lojman arazilerinde son durum!

Yaklaşık iki yıl önce yıkılan Askeri lojmanların arazileri Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Bu arazilerle ilgili hala karar verilmedi ve halka açık otopark olarak kullanılıyor.



Yaklaşık iki yıl önce Şahabettin Bilgesu Caddesi üzerinde ve Valilik Konağı’nın arka tarafında bulunan Askeri lojmanlar yıkılmıştı. Bu alanlar yıkıldıktan sonra araziler Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Fakat aradan geçen zamana rağmen bu alanlarla ilgili henüz bir adım atılmadı. Araziler yıkıldığı günden bu yana halka açık ücretsiz otopark olarak hizmet veriyor. 


PLAN YOK

Araziler Büyükşehir Belediyesi’ne devredildikten sonra bu alanlarla ilgili net bir karar verilmedi. Valilik Konağı’nın arkasında bulunan alan asfalt kaplı ve çevre için bir sıkıntı yaratmıyor. Fakat Şahabettin Bilgesu Caddesi üzerindeki açık alan hala toz toprak içinde. Bu bölümde araba giriş çıkışları sebebiyle sürekli olarak toz bulutu oluşuyor. Bu alan otopark şeklinde kullanılmaya devam edecekse de en kısa zamanda asfaltlama çalışması yapılmas


Manşet Kocaeli


Geri Dön