20 / 04 / 2024

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm adına incelemeler yapıldı!

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm adına incelemeler yapıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmit Belediyesi İmar Komisyonu Cedit mahallesinde incelemelerde bulundu.



Geçtiğimiz Haziran ayında Bakanlar Kurulu tarafında kabul edilen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmit Belediyesi Cedit mahallesinde incelemelerde bulundu. 126 bin 221 metrekarelik alanda yapılan incelemelere İmar Komisyon Başkanı Zekeriya Özak, üyeler Aykut Bozkurt, Nevzat Tekinsal, Hamit İlker Ulusoy ve Barbaros Akkuş ile Belediyenin İmar’dan sorumlu Başkan Yardımcısı Ednan Pala ve teknik ekip katıldı. İmar Komisyonu üyeleri, bölgedeki vatandaşlar ile de görüşerek kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundu. Belediye yetkilileri, Cedit mahallesindeki kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdi.



Hürriyet



Haber Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


KOMİSYONDAN dönüşüm incelemesi Geçtiğimiz Haziran ayında Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kabul edilerek kentsel dönüşüm çalışması yapılacak olan Cedil Mahallesindeki bölgede İzmit Belediyesi İmaı Komisyonu tarafından incelemelerde bulundu Cedit Mahallesi'ııin Devlet Hastanesinin üst Umuttepe Yolu'nun sol tarafında kalan 126. 221 metrekarelik alanda yapılan incelemelere İmar Komisyon Başkanı M. Zekeriya Ozak, üyeler Aykut Bozkurt, Nevzat Tekinsal, Hamit İlker Ulusoy ve Barbaros Akkuş ile Belediyenin İmar'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Ednan Pala ve teknik ekip katıldı. 


ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İmar Komisyonu üyeleri, bölgedeki vatandaşlar ile de görüşerek kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular. 

Belediye yetkilileri, Cedit Mahallesindeki kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaların devam ettiğini bildirdiler. 


Çağdaş Kocaeli


Haber Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Geçtiğimiz haziran ayında Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kabul edilerek kentsel dönüşüm çalışması yapılacak olan Cedit Mahallesi'ndeki bölgede İzmit Belediyesi İmar Komisyonu tarafından incelemelerde bulunuldu. Cedit Mahallesi'nin Kocaeli Devlet Hastanesi'nin üst Umuttepe yolunun sol tarafında kalan 126 bin 221 metrekarelik alanda yapılan incelemelere Komisyon Başkanı Zekeriya Özak, üyeler Aykut İlker Ulusoy ve Barbaros Akkuş ile Başkan Yardımcısı Ednan Pala ve teknik ekip katıldı. 


Kocaeli



Geri Dön