25 / 04 / 2024

İzmit Cephanelik'e mescit yapılıyor!

İzmit Cephanelik'e mescit yapılıyor!

Cephanelik'te yapımına başlanan mescitte sona gelindi, özellikle hafta sonları binlerce kişinin akırı ettiği Cephanelik mesire alanındayapılan mescitte İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan incelemelerde bulundu.



Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Cephanelik'te yapımına başlanan mescitte sona gelindi, özellikle hafta sonları binlerce kişinin akırı ettiği Cephanelik mesire alanındayapılan mescitte İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan incelemelerde bulundu, ilgililerden çalışma hakkında bilgi alan Başkan Doğan "Kuş sesleri, eşsiz doğası ile Cephanelik mesire alanı Sekapark, Ekopark ve Gölkay'dan sonra vatandaşlardan yoğun şekilde ilgi görüyor. Yürüme mesafesindeki bölgeye gelen vatandaşlardan mescit konusunda böyle bir talep gelince hemen harekete geçtik, içinde tuvaleti, şadırvanı bulunan erkek ve bayanlara hitap eden mescit yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Yapı tamamen bölgenin dokusuna uygun şekilde yapılıyor. Çok yakında halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi. 



"HALKIMIZ EN GÜZELİNE LAYIK" 

Başkan Doğan, Cephanelik bölgesinin yılardır atıl vaziyette kaldığını da hatırlatarak "İzmit Belediyesi olarak geçen dönem göreve gelir gelmez bu bölgeye el attık. Türkiye'nin en modern spor kompleksi ile Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'ni halkımızın hizmetine sunduk. Onlarca dönümlük alanı da mesire alanı olarak düzenledik. Bölge, yaptığımız yatırımlarla hayat bulmaya başladı. Buğun, hepimizin keyifle gelip, ağaçların arasında, kuş sesleriyle spor yapabileceğimiz, dinlenebileceğimiz, piknik yapabileceğimiz güzel bir alanımız oldu. izmit için çalışıyoruz, halkımız için çalışıyoruz. Halkımız en güzeline layık" şeklinde konuştu. 


Gebze Gazetesi


Geri Dön